Ahoj takže mám pár dotazů, přejdeme k nim.
1) Když si založím nějakou free doménu např. na wz.cz, tak můžu tam nějak uploadnout hru s freeware licencí? Jak se udělá aby se to dalo stáhnout?
2) jaký by jste mi poradily nejlepší a nejlehčí software na tvorbu instalačního souboru?
Děkuju
Dotazy ohledně SW a webu Vyřešeno
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dotazy ohledně SW a webu
2) Vyber si zde http://www.studna.cz/vyvoj-software-ins ... -1009.html , tady je ten asi nejvíce využívaný http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_n ... edition/?g[hledano]=InstallShield&g[oz]=12&g[up]=Professional+Edition ovšem placený.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš aby uživatel mohl hru stáhnout tak ji zazipuj, pověs na web a dej přímo na něj odkaz.
Chceš vytvářet instalační soubor webových stránek?
To jsem zvědavej.
Chceš vytvářet instalační soubor webových stránek?

Je nutný ji zipovat? Jak ji tam teda dostanu a zjistím na ni odkaz?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jistě, musíš ji zipovat. Teda aspoň o jiné metodě nevím.
Jak zjistíš odkaz? jednoduše.. Dejme příklad, že máš doménu www.hranastazeni.wz.cz
Připojíš se na FTP pomocí některého z klientů a nahraješ do rootu zazipovaný soubor hra.zip tak odkaz na stažení bude www.hranastazeni.wz.cz/hra.zip
Pokud hru nahraješ do některé složky (například pod názvem hry_na_stazeni), bude odkaz www.hranastazeni.wz.cz/hry_na_stazeni/hra.zip
kapiš?
Jak zjistíš odkaz? jednoduše.. Dejme příklad, že máš doménu www.hranastazeni.wz.cz
Připojíš se na FTP pomocí některého z klientů a nahraješ do rootu zazipovaný soubor hra.zip tak odkaz na stažení bude www.hranastazeni.wz.cz/hra.zip
Pokud hru nahraješ do některé složky (například pod názvem hry_na_stazeni), bude odkaz www.hranastazeni.wz.cz/hry_na_stazeni/hra.zip
kapiš?
díky, nahraju to přes Fillezillu, tu už mám nainstalovanou, moc díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2622
-