Vyskakuje mi hláška, že je poškozený HDD.*
Vyskakuje mi hláška, že je poškozený HDD.*
Dobry den mam dost velky problem a uz opravdu nevim co stim furt mi vyskakuje hlaska s upozornenim ze mam rozbitej hdd ze mam pockat budto na opravu nebo na vymenu hdd a nemam do te doby pouzivat pc uz jsem delal format hdd preinstaloval jsem win 7 ale porad vyskakuje ta sama hlaska poradte pls?:)
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 lis 2010 12:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „HDD hlaska pomoc pls!!!“. I když jsi patrně zoufalý, můžeš snad napsat normální nadpis namísto s prominutím dementního a pravidla porušujícího výkřiku.
Důvod: Oprava nadpisu „HDD hlaska pomoc pls!!!“. I když jsi patrně zoufalý, můžeš snad napsat normální nadpis namísto s prominutím dementního a pravidla porušujícího výkřiku.
Re: HDD hlaska pomoc pls!!!
Nainstaluj program nejlépe od výrobce disku na kontrolu.Případně použij HD tune a podívej se na S.M.A.R.T. údaje a proveď kontrolu na vadné sektory.Máš ho ještě v záruce(jak je starej)?
mno pc mi sestavoval jeden chlapek kterej ma pc kramek dal jsem mu tam komponenty a on to dal do kupy mam zaruku este 4 mesice
-
- Pohlaví:
Dej to na bedra manikum z pc-kramu. Oprava HDD muze klidne byt pouzita jako zasah dofyzickych prvku sestavy = konec zaruky.
Zaruka = problemy pro prodejce (at ti to opravi /n.vymeni, a tim i prodlouzi zaruku).
Zaruka = problemy pro prodejce (at ti to opravi /n.vymeni, a tim i prodlouzi zaruku).
Naposledy upravil(a) peacoq dne 21 lis 2010 12:55, celkem upraveno 1 x.
To znamená re-alokované sektory.To jsou špatné sektory nahrazené jinými.Disk jde do kytek.Reklamuj.
edit:ten disk jsi mu dával na to sestavení novej nebo starej?
edit:ten disk jsi mu dával na to sestavení novej nebo starej?
Naposledy upravil(a) Petison dne 21 lis 2010 13:05, celkem upraveno 2 x.
Re: Vyskakuje mi hláška, že je poškozený HDD.*
ok dobra v pondeli tam stim nalitnu:)a on mi ho musi hned vymenit ze?nemuze ho poslat nekam na reklamaci a nechat si pc u sebe?
Má na to měsíc dle zákona.Může ho poslat na reklamaci a budeš muset čekat.Je možnost,že ti ho hned vymění,záleží na něm.
ok diky za pomoc:)
Jestli jsi mu tam dal komponenty, tak co jsou zač? Kde jsi je koupil nebo jsou staré? Jestli jsi je kupoval jinde, IT prodejna bude ručit jen za montáž, ne za porouchané díly, které jsi sebral kdoví kde ...
Dobry den tak jsem dostal HDD z 5 z reklamace ze je pry disc v poradku doma jsem nainstaloval znova Windows 7 ultimate a cca po 20 min. mi zase vyskocila hlaska ze je disc rozbity atd..poradte pls co stim mam delat uz me to fakt nebavi..dekuji:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3221
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4368
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”