Dobrý den, mám problém s připojením USB flash disku Corsair voyager 8GB, když ho zasunu do počítače, vše se načte ale když ho chci otevřít, napíše to VLOŽTE DISK DO JEDNOTKY H.
Děkuji za odpověď
Problém s připojením flash disku
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Problém s připojením flash disku
Ahoj.
Flash-disk pichni do jineho usb-vstupu, pro jistotu, nekdy se stane, ze v jednom usb videt neni a v jinem ano - to je obecne a stava se to.
Otevri tento PC, a kdyz se flash-disk zobrazi naformatuj ho - na NTFS. (nemusi byt naformatovany, a pro PC tedy ani citelny) V Tento pocitas na ikonku kliknes pravym - Formatovat, kdyz snad nepujde, existuje program na formatoveni flsh disku.
Kdyz videt nebude, musis na stranku vyrobce a stahnout ovladac pro flasku, a tento nisntalovat do PC. (nektere flashky jsou okamzite, jine ne)
Flash-disk pichni do jineho usb-vstupu, pro jistotu, nekdy se stane, ze v jednom usb videt neni a v jinem ano - to je obecne a stava se to.
Otevri tento PC, a kdyz se flash-disk zobrazi naformatuj ho - na NTFS. (nemusi byt naformatovany, a pro PC tedy ani citelny) V Tento pocitas na ikonku kliknes pravym - Formatovat, kdyz snad nepujde, existuje program na formatoveni flsh disku.
Kdyz videt nebude, musis na stranku vyrobce a stahnout ovladac pro flasku, a tento nisntalovat do PC. (nektere flashky jsou okamzite, jine ne)
Naposledy upravil(a) peacoq dne 21 lis 2010 20:53, celkem upraveno 1 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jiný port jsem vyskoušel, vyskoušel jsem i jiný PC a stejně nejde, navíc dříve fungoval správně, když jsem ho chtěl nyní, už nejde. Když vyskouším formátování, napíše to stejnou odpověď.
-
- Pohlaví:
Aha, a data na nem byla ?, asi ano, kdyz fungoval.
Disk moh i odejit, nebo je zavirovany.
Mas v PC aspon anti-vir?, projed flashku, a potom jeste Malwarebytes - http://www.malwarebytes.org/
S tim Malwarebytes; kliknes na ikonku flashky prevym a v kontextovem menu vyberes Scanovat timto nastrojem. Kdyz tam bude nerad, vyskoci hlaseni a log. (- jeste to pripadne nemusis rovnou mazat ten pripadny soubor/y, ale kdyz je to na flashce je to skoro lepsi poslat rovnou do kytek)
Disk moh i odejit, nebo je zavirovany.
Mas v PC aspon anti-vir?, projed flashku, a potom jeste Malwarebytes - http://www.malwarebytes.org/
S tim Malwarebytes; kliknes na ikonku flashky prevym a v kontextovem menu vyberes Scanovat timto nastrojem. Kdyz tam bude nerad, vyskoci hlaseni a log. (- jeste to pripadne nemusis rovnou mazat ten pripadny soubor/y, ale kdyz je to na flashce je to skoro lepsi poslat rovnou do kytek)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Data byla, antivir mám, zmíněný program jsem použil, ale po dokončení scanu se zobrazí že to nenašlo ani jeden soubor.
-
- Pohlaví:
Podivej se jen pro jistotu do Spravce zarizeni, zda u usb-vymenitelneho disku neni nejake varovani - chybejici ovladac.
A zajdi za vyrobcem a stahni ovladc a zkus preinstalovat. Jinak to vypada, ze flashka sla do kytek.
A zajdi za vyrobcem a stahni ovladc a zkus preinstalovat. Jinak to vypada, ze flashka sla do kytek.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5287
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 23:38
-
-
- 4
- 3397
-
od Dolpi