USB port notebooku poškozen, ntb se vypnul a už nenaběhne

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Kachenka22
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

USB port notebooku poškozen, ntb se vypnul a už nenaběhne

Příspěvekod Kachenka22 » 24 lis 2010 14:37

Dobrý den, předem se omlouvám jestli svoji otázku napsala jinam než jsem měla. Chci se zeptat dneska ráno jsem si chtěla vytahnout z telefonu fotku a ten konec od kabelu kterej jsem mela strcit do telefonu jsem omylem strčila do jednej postraní díry do USB notebook se vypnul a už nejde zapnou prostě nic. Nevíte někdo co s tím muže být? :( Předem moc děkuji za odpoved...

//že jsi možná vložila svůj příspěvek do nesprávné sekce by tak nevadilo, někdy se těžko vybírá, že ale několik minut po registraci, jejíž součástí je i souhlas s dodržováním Pravidel fóra, nazveš svůj příspěvek Pomoc, to se omluvit nedá. :evil:

//příspěvek přejmenován

//mmm

Reklama
Kachenka22
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: USB port notebooku poškozen, ntb se vypnul a už nenaběhn

Příspěvekod Kachenka22 » 24 lis 2010 15:15

Abych Vám pravdu řekla tak jsem ňáky Vaše pravidla nečetla, tím pádem jsem napsala špatnej název. (Omlouvám se!) Rozbila jsem notebook kterej není můj a tak docela spěchám čekala jsem od Vás radu kterej se už asi nedočkám. Takže se znova omlouvám a už po Vás nic nechci. Mějte se hezky.

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 24 lis 2010 16:09

Jestli potřebuješ odpověď hned, tak se obrať na nějaké placené linky nebo přímo servis. Tady uživatelé radí dobrovolně a nemáme jaksi 24 hodin denně tady čekat, jestli se objeví někdo s urgentním problémem...

Je možné, že jsi vyzkratovala USB řadič na jižním můstku nebo celý jižní můstek. Takže stejně nic jiného než servis nezbývá.

P.S. Taky jsme tě tu rádi viděli.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 24 lis 2010 17:15

Zbeky - nejlepsi co jsi mohl napsat a to oboustranne.

Opravdu ocenuji, ze i nekdo, kdo se na foru vyskytuje - ty (a i poradi), dokaze napsat neco takoveho, ...k uzivateli, ktery nema objektovni nazor a schopnost definovat dobrovolnost a casovou narocnost odpovedi.

Stejne tak potom ve smyslu tech ''radcu/anonynich uzivatelu'', kteri si otiraji hubu o kde-co co vidi napsane (a k tematu hovno-co poradi) a maji jen dementi poznamky napadajici uzivatele a nebo toho, kdo poskytne svoji radu - zkusenost.
(- me se zde stalo, ze se objevili idioti, kteri mi napadali partnerku za to, ze nepise diakritikou (a to na mem PC, ktera cestinu ani nema nastavenou a holka vetsinu vetsi na mem PC pise anglicky, tj. nikoli cesky, a kdyz sem byl pryc, prisla se sem zeptat a hned se do ni pustili dementi co ji napadali za carky a hacky. Nehlede na to, ze je to jedno, kdo jak pise.)
V obou pripadech je opravdu potesujici videt, ze nekdo napise pravdu, ...tou druhou strankou veci - tech, kteri ''si otiraji hubu'' o vse napsane a prd k tomu sami neco pomuzu, to je potom na zvazeni jich samotnych.
Ja sice nejsem zadny pc-vedator a co vim, tak jen z duvodu svych uzivatelskych znalosti a nebo nekde neco nastuduji, kdyz se me nekdo zepta, a de-fakto rok sem se zde ani nepodival, ale za tu dobu prevazuji jedno-slovni odpovedi a jeste vice zbytecne poznamky v tematu, kde se nekdo uz snazi pomoci.

V tomto ohledu; - ano, at tazatel hleda pomoc jinde podle principu - chci hned odpoved.
A v te druhe strance veci, plati to same, ale s tim rozdilem, ze kdyz si chce nekdo pokecat ''jednou vetou'' mel by si napsat na pc-forum na seznamu/na lidech, kde je takovych chytraku nepocitane, - tohoto typu; za 3sta preinstaluji PC, pouzij ComboFix a vse se vyresi, rozdelej bednu PC a znovu zapoj kabel, preinstaluj PC, atd. Toto jsou typicke odpoved debilu, a kdyz nekdo voli jedno-slovni odpoved je to podle me totez; - bud tazateli problem objasnim a nebo mlcim.

Ja tvuj pristevek ocenuji oboustranne, a to i v ohledu na to, ze sem-tam vidim tvuj prispevek a vzdy je konkretni a k veci. Holce by jiste nakonec nekdo pordil, ale tezko behem 40 minut i v ohledu na to, ze ''znicila'' cizi notbuk. To svedci k dobru fora.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC nenaběhne
    od Tstugel » 23 bře 2025 21:12 » v Problémy s hardwarem
    4
    1647
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    23 bře 2025 21:49
  • Windows 10 nenaběhne
    od behavioralista » 30 lis 2024 11:39 » v Windows 11, 10, 8...
    7
    2906
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    30 lis 2024 16:21
  • nb Lenovo nenabehne do OS
    od matty » 07 říj 2024 15:53 » v Problémy s hardwarem
    11
    3818
    od matty Zobrazit poslední příspěvek
    08 říj 2024 12:23
  • Nenaběhne UEFI
    od Alesak83 » 25 říj 2024 19:45 » v Problémy s hardwarem