Zdravím všechny ajťáky!
Víte někdo jak to odstranit. Síť můžu zakázat, opravit a kdoví co ještě, ale já ji potřebuji odstranit.
Tedy jak zprovoznit zšedlé tlačítko odstranit? Viz. screen.
V podstatě mi jde o to, nastavit síť tak, jako kdyby to bylo poprvé. Můžu sice odinstalovat, resp. přeinstalovat síťovku a vytvořit novou síť, ale mám dojem, že se mi to načte s nějakými chybami. Proto bych chtěl začít od nuly.
Předem díky!
Jak odstranit síťové připojení Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak odstranit síťové připojení
Vím,že bych si měl založit vlastní topic,ale...To samé.Zůstaly mi tam síťová připojení/nebo zástupci/co nejsou aktivní a taky je nemůžu dát pryč.Ještě jednou omluva.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Odstarníš ho jednoduše odinstalováním ovladače ve správci zařízení. Jinak nevím jaké chyby máš asi na mysli
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Můžu sice odinstalovat, resp. přeinstalovat síťovku
... o tom jsem psal, odinstalovat ovladač síťovky můžu, ale při další instalaci se pro mne nic nezmění. Já chci zprovoznit to tlačítko - nic víc.

Ono to vlastně není tlačítko, ale je to šedivé.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale odinstalováním ovladače ten adaptér ODEBEREŠ. To je prostě ekvivalentní. Takže problém je spíš v tom, že počítači nesedí základní nastavení a chce abys mu to pomohl nastavit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tlačítko v této volbě sice nefunguje, ale když si najedeš na Uspořádat a klikneš na odstranit, tak to v pohodě jde.
Ale připojení nesmí být aktivní, jinak to vyhodí hlášku, že nelze odstranit připojení, které je právě používáno.

Ale připojení nesmí být aktivní, jinak to vyhodí hlášku, že nelze odstranit připojení, které je právě používáno.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nevim proč chceš odstranit připojení síťovky... tak vyndej kartu ne?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Pohlaví:
Owner :
To možná jde když tam je více připojení, potom je co uspořádat, ale když je tam jedno, tak to uspořádat nejde a tedy ani odebrat.
Ale toto by mělo pomoci liborkovi.
Žbeky a CZechBoY - oba se ptáte proč to chci odebrat.
Problém je v tom, že ta síť blbne. Downland se pohybuje od 200kbit do 14Mbit a to se mění každou minutu, prostě to lítá.
Nastavením to není, IP mi přiděluje DHCP a celé vytvoření sítě je jak známo na 3-4 kliknutí. Na druhém PC je vše za stejných nastavení v pohodě. Problém u providera je také vyloučen - MAC mám povolenou na obou PC.
Zbývá tedy síťovka, ale ta je integrovaná a než koupím jinou chci vyzkoušet úplně všechno.
Tlačítko v této volbě sice nefunguje, ale když si najedeš na Uspořádat a klikneš na odstranit, tak to v pohodě jde.
To možná jde když tam je více připojení, potom je co uspořádat, ale když je tam jedno, tak to uspořádat nejde a tedy ani odebrat.
Ale toto by mělo pomoci liborkovi.
Žbeky a CZechBoY - oba se ptáte proč to chci odebrat.
Problém je v tom, že ta síť blbne. Downland se pohybuje od 200kbit do 14Mbit a to se mění každou minutu, prostě to lítá.
Nastavením to není, IP mi přiděluje DHCP a celé vytvoření sítě je jak známo na 3-4 kliknutí. Na druhém PC je vše za stejných nastavení v pohodě. Problém u providera je také vyloučen - MAC mám povolenou na obou PC.
Zbývá tedy síťovka, ale ta je integrovaná a než koupím jinou chci vyzkoušet úplně všechno.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Toto by kdyžtak dělaly ovladače a ne to, že adaptér je zobrazen v síťových připojeních.
-
- Pohlaví:
Toto přece není zobrazení síťového adaptéru, ale síťového připojení!
Pokud adaptér odinstaluji a znovu nainstaluji, pak tam nic není. Teprve když vytvořím nové připojení tak se mi tak ikona zobrazí.
Nicméně jsem si s vaší pomocí ujasnil jednu věc, tato ikona lze odebrat pouze v případě že je tam více připojení - myslím tím ten šedivý příkaz Odstranit.
Já si myslím, /netvrdím že to tak je
/ že v registrech je nějaký chybný záznam, který se mi vždy při vytvoření nového připojení opakuje.
To by se teotreticky mělo odstranit odinstalováním síťovky, ale teorie a skutečnost jsou si někdy velmi vzdálené.
Pokud adaptér odinstaluji a znovu nainstaluji, pak tam nic není. Teprve když vytvořím nové připojení tak se mi tak ikona zobrazí.
Nicméně jsem si s vaší pomocí ujasnil jednu věc, tato ikona lze odebrat pouze v případě že je tam více připojení - myslím tím ten šedivý příkaz Odstranit.

Já si myslím, /netvrdím že to tak je

To by se teotreticky mělo odstranit odinstalováním síťovky, ale teorie a skutečnost jsou si někdy velmi vzdálené.

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale je tam, vždy po nainstalování ovladače se ti tam zobrazí. A je to adaptér, nikoliv připojení. Pc je připojený k netu mnoha spojeníma. Adaptér je vždy jen jeden.
Toto bude na 99% HW chyba
Toto bude na 99% HW chyba
-
- Pohlaví:
Žbeky máš pravdu!!!
Tak jsem to odinstaloval a po instalaci to tam naskočilo, ale v tom je stejný problém.
Po nainstalování ovladačů pro síťovku je ta síť ihned funkční a to já nechci - já chci začít od nuly! Takto se mi stále načítá to, co už tam dávno bylo a co nefunguje!

Po nainstalování ovladačů pro síťovku je ta síť ihned funkční a to já nechci - já chci začít od nuly! Takto se mi stále načítá to, co už tam dávno bylo a co nefunguje!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2997
-
od neytos
Zobrazit poslední příspěvek
06 lis 2024 11:43
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4748
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3346
-
od elninoslov
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4032
-
od mmmartin
09 pro 2024 08:27
-
-
- 8
- 3272
-
od Bary-Jan