Nero Multimedia Suite 10 - problémy s vytvořením projektu
Nero Multimedia Suite 10 - problémy s vytvořením projektu
Mám problémek při vytváření projektu v Nero Vision Xtra. Vytvořím film, zvolím vytvoření disku videoDVD, vytvořím grafiku menu a dám vypálit do složky. Doběhne to do ca 90% a najednou nic. Na obrazovce doběhne film a pak se to nějak pozastaví a nic se neděje ani po 16 hod... Zastaví se to na kódování.
Notebook HP Pavilion dv3, Win7 64bit.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nero Multimedia Suite 10 - problémy s vytvořením projekt
Provedl si před vytvářením "kontrolu projektu?"
Je to legální a nebo stažené? Jaký máš PC? Jak velký je to projekt a jaký čas trval do doby než se to seklo. A když se to seklo jel CPU naplno a nebo už ne?
Je to legální a nebo stažené? Jaký máš PC? Jak velký je to projekt a jaký čas trval do doby než se to seklo. A když se to seklo jel CPU naplno a nebo už ne?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Kontrolu jsem asi neprovedl. Nikde se mě to nijak neptalo... Mám Pavilion dv3, Win 7 64bit. Samo Nero koupené s licencí. Projekt cca 3G, seklo se to po cca 1,5 hod.
Treba je to dvd , nebo mechanikou, zkus vypalit jine dvd, nebo vypalit film v jinem formatu, ale odhadoval bych to na spatne dvd...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aledis: Kup si Nero a vypal DVD v jiném formátu. v jiném případě mlč.
Kontrola projektu je v rozšířeném nastavení menu. Můžeš zkusit vypálit na disk. Já osobně nejdříve dělám všechny projekty na disk a potom pomocí Burning ROM dávám na DVD.
Kontrola projektu je v rozšířeném nastavení menu. Můžeš zkusit vypálit na disk. Já osobně nejdříve dělám všechny projekty na disk a potom pomocí Burning ROM dávám na DVD.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Pohlaví:
Nabízeji se mi dvě otázky a jedna už zde padla. Je to NV origoš-tedy koupené? Zvládá to PC?
Sám jsem několik let používal NV verzi 3.1.0.21 a s extrémně pomalým PC /Athlon 2000, RAM 512 MB/ nebyly problémy, jen to travalo cca 5,6 hodin a nesměl jsem ani pohnout myší jinak se to kouslo.
Pokud je to NV stažené pak je nejlepší a jediná možnost obrátit se na stránky, kde to bylo stažené.
Pokud je NV koupené a sekne se to při kódování, pak to zřejmě nezvládá RAM a možná se i přetíží CPU čímž to zamrzne ??
Sám jsem několik let používal NV verzi 3.1.0.21 a s extrémně pomalým PC /Athlon 2000, RAM 512 MB/ nebyly problémy, jen to travalo cca 5,6 hodin a nesměl jsem ani pohnout myší jinak se to kouslo.

Pokud je to NV stažené pak je nejlepší a jediná možnost obrátit se na stránky, kde to bylo stažené.
Pokud je NV koupené a sekne se to při kódování, pak to zřejmě nezvládá RAM a možná se i přetíží CPU čímž to zamrzne ??
samotarrk píše:Aledis: Kup si Nero a vypal DVD v jiném formátu. v jiném případě mlč.
A zase je to tu, jen jsem chtel poradit. PS : Kazda rada draha

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je hezké
, ale raď a nenabízej domněnky. Někdo bude zkoušet nějaké tvé polorady a dopadne to blbě a nebo mu to zabere zbytečně hafo času. Žbeky už ti to říkal.

Samozřejmě to vypaluju do složky, ne na DVD disk. Ještě udělám tu kontrolu. Kousne se to tak, že to ani nejde schodit (zavřít)...
JJ chci se rychle vyexpit a resim hodne veci najednou tak nemam moc casu vsechno kontrolovat jestli to jde, ale myslim ze tahle rada by nikomu neuskodila.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady je ta kontrola. Vstupní souor je jaký, popř. odkud z jakého střihového programu, kamery, nebo je to film z netu.
Tak kontrola proběhla úspěšně. Soubory z kamery jsem stáhnul do nero Vision a tam udělal film a teď ho chci pouze exportovat a vypálit do DVD ... Ještě zkusím nejdříve vytvořit AVI ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3294
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 10:53
-
- 0
- 2333
-
od andrej71
26 bře 2025 22:07
-
- 0
- 2412
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 6516
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”