Lagování hry CoD: Black Ops

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

sergej33
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Lagování hry CoD: Black Ops

Příspěvekod sergej33 » 27 lis 2010 21:40

Potřeboval bych pomoct... Při hraní hry CoD: Black Ops se mi při větších efektech ve hře začne kousat PC i když plně splnuji požadavky této hry. Možná to bude kvůli špatné nastavení grafické karty. Chtěl bych pomoct.. diky

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Lagování hry CoD: Black Ops

Příspěvekod Žbeky » 27 lis 2010 21:42

Nastav nižší detaily...
A taky bys mohl napsat tvou sestavu. Křišťálová koule záhadně mlčí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 lis 2010 21:47

Tohle je u toho shitu naprosto normální. Opravit to měl patch a někdo píše, že sekání zmizelo a mně se to třeba zlepšilo jen o takových 50 %. Na plynulé hraní potřebuješ 2 high end sestavy. Na jedné to poběží a na druhé se v reálném čase bude opravovat zdrojový kód, který je zabugovaný až běda :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 27 lis 2010 21:49

Nevím proč mi píšeš SZ... A pokud nastavit nižší detaily zkusit nechceš, tak si to hraj klidně dál sekaně - mě to je jedno, jaký zážitek si z toho odneseš
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 27 lis 2010 23:06

Po instalaci jsem byl taky zděšen jak se to seká i na mé sestavě při běžném rozlišení 1680x1050.Pak jsem našel patch,který tu hru trošku opravil a už jede vcelku plynule.Snížení detailů ti nic nepřinese.To u téhle hry není řešení.Ta hra není dobrá a nevím jak je možné,že je z celé série CoD nejprodávanější a vydělala nejvíce.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 27 lis 2010 23:10

Můžeš prosím říct, jakou máš grafickou kartu ? A jestli hraješ Singaplayer, nebo MP.Protože se laguje jenom MP.Jestli se ti to laguje v SP, tak to je chyba u tebe.

sergej33
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sergej33 » 27 lis 2010 23:13

hraju SP a grafickou mam ATI RADEON HD 4850 a fakt nevim cim to muze byt...

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 27 lis 2010 23:14

No mně se sekal Singleplayer a MP jsem zatím nezkoušel.Grafika taky Radeon HD 4850.Jinak termín lagy je skutečně spíš internetový.Přesněji řečeno je to snímkový propad,kdy na pár sekund klesne FPS pod 25.
Zkus ten patch.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

sergej33
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sergej33 » 27 lis 2010 23:16

Myslíš že by ten patch pomohl i při Singleplayeru?? a nemohlo by to byt teda tim ze mam spatne nastavenou grafickou nebo jadra??

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 lis 2010 23:22

Určitě zkus ten patch. Mně to dělal při SP i MP na 6850, 5970 i 2x8800Ultra :? Je to rozhodně hrou a ne PC
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

sergej33
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sergej33 » 27 lis 2010 23:31

a poslal bys mi pls url adresu odkud si ten patch stahnul??? moc diky

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 lis 2010 03:49

Trochu jsem četl na Netu a docela masakr :lol: Použijete-li medicínu, nejdou vám v single playeru zombí, na to vyšla medicína od jiné "firmy" a už šli i zombí, ale v této nové medicíně byla chybka, která načítání hry zpomaluje ... takže zase vyšla medicína od první "firmy" + patch, po kterém je to oukej, ale ještě vyšel fix na multiplayer nosteam s boti a to doufám, že jsem na nic nezapomněl :lol: Když vám stojí za to spěchat a nepočkat si na doladění ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”