Zasekne se mi pc?
Zasekne se mi pc?
zdravim mam takovej problem , slozil sem si pc vse slapalo jak ma a tak sem si chtel preinstalovat winy y win7 32 na win 7 64bit tak sem to preinstaloval a od te doby zacal muj problem.kdyz rano zapnu pc a neco zacnu delat at si neco zahraju nebo pustim hudbu nekdy staci i koukani na net tak se me pc proste sekne.. totalne zamrzne nemuzu nic delat vidim jen obraz toho kde sem skoncil a musim natvrdo restart nejhorsi je ze to dela celkem casto od doby kdy to zapnu to udela treba 4x do hodiny a to je uz otrava..zkousel sem i preinstalovat winy zpet na 32bit ale porad to dela.. zajimave je ze treba za 2-3 hodiny po startu to pc dela minimalne do vecera to pak udela treba uz jen 1-2x..nevim jestli to muze bejt HW nebo software prosil bzch o radu uz vazne nevim co stim..... muj pc : intel core 2duo CPU E8400 3.00GHz ramky 4GB DDR3 od zepelinu grafika Radeon HD 5750 1gb GDDR5 aktualni system win 7 32bit
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zasekne se mi pc?
Vítej na PC-HELP
Stáhni si ISO obraz Memtestu a vypal na CD. Pak z něj nobootuj a projeď paměti. Nejdřív každou zvlášť, pak společně. Každý test nech běžet alespoň 2 hodiny.
Problém s 32 vs 64bit bych nehledal. Pokud paměti projdou, vyzkoušej jiný zdroj a grafickou kartu.
Stáhni si ISO obraz Memtestu a vypal na CD. Pak z něj nobootuj a projeď paměti. Nejdřív každou zvlášť, pak společně. Každý test nech běžet alespoň 2 hodiny.
Problém s 32 vs 64bit bych nehledal. Pokud paměti projdou, vyzkoušej jiný zdroj a grafickou kartu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
hm doufal sem ze se me dostane odpovedi mas spatny ovladace ale dikz zkusim to
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě co máš za zdroj?
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
jak to zjistim
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otevřeš bočnici pc a podíváš se nebo na faktuře za pc.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zpět na “Problémy s hardwarem”