Myš a klávesnice Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Myš a klávesnice
Díky za upozornění už to funguje.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Za 1200 licence na rok, je to dost, tohle je akce na 3 počítače, takže to by se mohlo hodit
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je pouze antivir neobsahující firewall apod. Není to tedy kompletní bezpečnostní balík.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
samotarrk píše:Pokud máš s Esetem dobré zkušenosti, jdi do něj. Netušil jsem, že jej máš. Ano co člověk to názor. Jsou lidi co na Avast nedají dopustit a Vaše štěstí, že jej nebrání
defender3: tebou dané ceny nejsou pravdivé. Jistě odkaz s cenama platí, ale tam já nenakupuji a hawks86 má taky jiný obchod. Mrkni na Alfu a nehaž sem odkazy jiných obchodů. Norton Internet Security 2011 pro 1 uživatele rozhodně nestojí přes 1500, ale o 3-4 stovky méně.
ESET pro 3 PC: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... C0V32FRZG9 1499,-
Norton pro 3 PC: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0V32FR10LH 1459,-
Norton by vyšel levněji pro 3PC. Eset by nevyšel levněji ani pro 2 PC. Norton pouze pro jedno PC by vyšel nejlevněji a to 1022,- http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0V32FR10PS i s dárkem 4GB flashkou.
Řekl bych, že podle těch cen, už není ESET tak drahý co? Vždyť tvůj Norton stojí více jak ESET, beru to samozřejmě ze stránek výrobců a né z Alfacompu

--- automaticky doplněno (29 Lis 2010 16:34) ---
samotarrk píše:To je pouze antivir neobsahující firewall apod. Není to tedy kompletní bezpečnostní balík.
Pokud má Win 7 jestli má, tak mu to bude bohatě stačit. + Občasnej sken MbAMem.
Naposledy upravil(a) defender3 dne 29 lis 2010 16:39, celkem upraveno 2 x.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
samotarrk píše:To je pouze antivir neobsahující firewall apod. Není to tedy kompletní bezpečnostní balík.
Já si myslím, že jo, dívej se na ten popis
ESET Smart Security 4 CZ 1+2 licence
antivirový program, Retail, 1 rok licence, obsahuje NOD32 Antivirus, NOD32 Antispyware, Personal Firewall, Antispam, akce - zakoupením jedné licence nyní získáváte licenci na 3 počítače (alfa)
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S defenderem3 přestávám diskutovat. S IQ 40 a méně totiž nediskutuji, stejně tak s lidmi co zbytečně vyvolávají nebo se o to snaží, konfilkty. ESET je dražší to každý vidí a jen Tvé nízké IQ to nedokáže pochopit. Samozřejmě, že v každém obchodě jsou ceny jiné, ale za
a) hawks86 nyní má v plánu kupovat na alfacomputer
b) výrobci mají vždy vyšší ceny než obchodníci. Tedy vždy nemusí platit na 100%, ale většinou to tak je. To aby neubírali zákazníky ostatním prodejcům, kteří prodávají jejich produkty. Ale o tom se s tebou bavit asi nemá smysl.
c) nakupuji tam kde to najdu nejlevnější a kde mám dobré zkušenosti s prodejními službami a rovněž poprodejními.
hawks86:
To na co jsi naposledy hodil link neobsahuje to co popisuješ nebo jsem tě špatně pochopil?
b) výrobci mají vždy vyšší ceny než obchodníci. Tedy vždy nemusí platit na 100%, ale většinou to tak je. To aby neubírali zákazníky ostatním prodejcům, kteří prodávají jejich produkty. Ale o tom se s tebou bavit asi nemá smysl.
c) nakupuji tam kde to najdu nejlevnější a kde mám dobré zkušenosti s prodejními službami a rovněž poprodejními.
hawks86:
hawks86 píše:Za 1200 licence na rok, je to dost, tohle je akce na 3 počítače, takže to by se mohlo hodit
To na co jsi naposledy hodil link neobsahuje to co popisuješ nebo jsem tě špatně pochopil?
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jedinej kdo tady vykřikuje do éteru, že je ESET zbytečně předraženej, seš ty, tak se koukni na ten tvůj blahoslavný Norton, který je dražší!, taky si můžu najít X stránek jako ty, kde bude Norton levn+jší než ESET, ale oficiální ceny má snad výrobce a tam je snad jasně vidět, jak se věci mají. A ten, kdo tady vyvolává konflikt seš ty, jak stále narážíš na ESET, když sis ho ani neuměl nastavit ... Kde si vyčuchal, že ty linky nejsou pravdivé?
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
samotarrk píše:S defenderem3 přestávám diskutovat. S IQ 40 a méně totiž nediskutuji, stejně tak s lidmi co zbytečně vyvolávají nebo se o to snaží, konfilkty. ESET je dražší to každý vidí a jen Tvé nízké IQ to nedokáže pochopit. Samozřejmě, že v každém obchodě jsou ceny jiné, ale za
hawks86:hawks86 píše:Za 1200 licence na rok, je to dost, tohle je akce na 3 počítače, takže to by se mohlo hodit
Ne, já jsem se podíval na Eset Smart Security. Když tedy obsahuje jenom antivir,nebudu to nijak moc vadit, ne? Firewall má i normální Windows, ale zase to asi nebude nic moc, co?
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Právěže ESET Smart Security je kompletní balík obsahující antivirovou detekci, spywarouvou, malwarovou, spamovou + má vlastní personální firewall a NOD32 Antivirus obsahuje antivirovou a spywarovou detekci, což plně postačuje v kombinaci jak už jsem psal výše NOD32 Antivirus + Windows 7 firewall + občasný sken MbAMem. A pokud máš XPčka, tak si vypni Win FW a nainstaluj si ještě nějakou free alternativu firewallu nebo něco placeného, jak chceš.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně bych koupil ten smart security. Máš důvěru v ESET? Tak mu ji dej v celém rozsahu. Ale i druhým způsobem co tu popisuje defender3 to lze a mnoho uživatelů to tak dělá. Nutno říct, že se jedná o uživatele co používají free bezpečnostní řešení.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK, přidám svoje trochu do flamu :
defender3: Nemáš pravdu ohledně cen od výrobce. Výrobce stanovuje cenu a jeho případný reselleři můžou nakupovat licence na nížší ceny, tudíž je můžou poskytnout levněji. Chceš-li o tom debatovat, nastup do nějaký firmy (AVG, Eset, Avast, atd...) a pak si o tom promluvíme:)
--- automaticky doplněno (30 Lis 2010 06:51) ---
Proč mít všechno v jednom (pohodlí ovládání a konfigurace + záruka že se daný programy nepokopou) viď? Můžem mít na všechny 10 programů a vytěžovat si kompy:))
defender3: Nemáš pravdu ohledně cen od výrobce. Výrobce stanovuje cenu a jeho případný reselleři můžou nakupovat licence na nížší ceny, tudíž je můžou poskytnout levněji. Chceš-li o tom debatovat, nastup do nějaký firmy (AVG, Eset, Avast, atd...) a pak si o tom promluvíme:)
--- automaticky doplněno (30 Lis 2010 06:51) ---
defender3 píše:Právěže ESET Smart Security je kompletní balík obsahující antivirovou detekci, spywarouvou, malwarovou, spamovou + má vlastní personální firewall a NOD32 Antivirus obsahuje antivirovou a spywarovou detekci, což plně postačuje v kombinaci jak už jsem psal výše NOD32 Antivirus + Windows 7 firewall + občasný sken MbAMem. A pokud máš XPčka, tak si vypni Win FW a nainstaluj si ještě nějakou free alternativu firewallu nebo něco placeného, jak chceš.
Proč mít všechno v jednom (pohodlí ovládání a konfigurace + záruka že se daný programy nepokopou) viď? Můžem mít na všechny 10 programů a vytěžovat si kompy:))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Myš a klávesnice Vyřešeno
Taaaaaak, počítač se vším všudy za 28 000 s DPH, a to jsem počítal s 25 tácama, holt za kvalitu se platí, snad to pár let vydrží
Jinak díky za tipy

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1895
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek