Na ED je občas problém v tom, že jedou na ceny (trend) a vymazlený komp se tam poskládá těžko. Zvláště z těch case. Ale neříkám, že to je nemožný úkol. Hodně mě štve, že těch nových AMD grafik tam nemají tolik, a s klasickým box chladičem. Přijdou lepší kousky, asi někdy
Přemýšlím ještě o že bych tam dal méně vybavenou desku http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1 co se týče výkonuměla by snad být stejná, rozdíl akorát že u téhle chybí eSATA, FireWite a má menší rychlostí druhého PCIe slotu. Vyjde o 1000 levněji. Když si vzpomenu koliktrát jsem potřebova FireWite , většinou foťák připojím přes usb, mobil taky. U kamer nvm jak to mají,nikdy jsem to nějak nepotřeboval řešit.
EDIT: ještě jsem koukal na jednu věc a to, že veškeré komponenty mají min záruku 36 měsíců,což bych řek že je příjemné
dal jsem tam jiný disk, tu druhou desku a ještě jiné paměti, tam nvm jestli je nejaky podstatny rozdíl mezi těmi předchozími a těmihle,spíž vzhled a jestlí lepší odvod tepla nvm...
TO: samotarrk jj četl jsem teď něco o tom že disky nevyužijí sotva využíjí přenos SATAII natož SATAIII takže dle toho jsem jsem zvolil tento disk,pobeží na něm vice méne system datovej mam ze starého a jestě externí takže mi stačí 500 bohatě si myslím.
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...