zdravím, prosím poraďte, jak zprovoznit disk včetně dat, když jsem omylem ve správě počítače odstranil log. jednotku.
Programem NTFS recovery data na disku vidím, ale nad 64 kB je placený a nic jiného jsem nenašel.
Win XP pro, disk Maxtor ATA 40 GB NTFS
nevidí disk
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nevidí disk
Zkus Recuva , nebo TestDisk
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
recuva ani testdisk nevidí inkriminovaný disk, zkusil jsem to Easy Recovery. Vytvořil hafo souborů, ale nepoužitelných. Nebyl by ještě nějaký nápad mimo format ?
napiš kde jsi ho přesně odstranil...někdo si plete pojmy jako Zprávce Zařízení ....se zprávou PC (zpráva disků)ale tam by jsi to snad neudělal omylem.
bohužel ve správě disků. Měl jsem v PC 4 disky a kliknul jsem o disk vedle. Moje blbost a za blbost se platí..
zkus dát bod obnovení systému před datum než jsi disk odstranil....kolikrát to pomůže.
Naposledy upravil(a) cicero dne 04 pro 2010 00:29, celkem upraveno 1 x.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě z podobné šlamastyky vysekal File Scavenger 3.0. Bratr mě nedopatřením zrušil RAID pole. Je placený, ale demo ti ukáže, zda si ho má smysl pořídit. Mninimálně ti ukáže, co najde.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mělo by stačit si otevřít Správce dísků (start-> ovladaci panely->nastroje pro spravu -> spravca pocitace -> sprava disku) kliknout na disk a dát "aktivovat svazek".
Pokud ne zkusil bych provís fixmbr/fixboot - měla by bejt vytvořená záloha mbr kdesi na disku a z ní by se měl zavaděč obnovit...:)
Pokud ne zkusil bych provís fixmbr/fixboot - měla by bejt vytvořená záloha mbr kdesi na disku a z ní by se měl zavaděč obnovit...:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
díky všem za rady, žádným free sw se nepovedlo data obnovit. Průzkumník říká že disk není naformátován. Zatím to vzdávám a vrátím se k němu později. Třeba časem najdu na něj nějaký lék.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2469
-
od lucaso84
Zobrazit poslední příspěvek
22 dub 2025 06:27