zamrzávání PC Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

sccotty
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: zamrzávání PC

Příspěvekod sccotty » 02 pro 2010 19:27

Budu rád pokud mi poradíte,cenovou relaci nevím,nemám přehled co a jak stojí , a pokud myslíte konektory ,kde se připojuje disk na desku tak tam mám SATA3 A SATA4 volné.Teď mám disk připojený do SATA1 v SATA2 je CDROM.Problémy zatím už žádné.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 pro 2010 19:39

Tenhle mám doma a spokojenost, ale volné místo už dochází :smile: Potom v 1 TB tenhle nebo tenhle. Ideální na systém by byl SSD disk, ale bohužel XP jej berou jako běžný disk a tím mu zkracují životnost :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

sccotty
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod sccotty » 02 pro 2010 19:46

Ten první se mi také zamlouvá , a těch 500GB si myslím že by mohlo stačit.Uvažoval jsem o dvou discích,na jednom operační systém a na druhý bych si dával své věci a programy,na tom prvním by byl jen operační systém.Jde to?Ještě bych uvažoval o dokoupení RAM mám jen 1GB .

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 pro 2010 19:48

Samozřejmě to jde. Ten systémový by nemusel být ani tak velký. Stačí takových 60 GB. Čím bude větší, tím víc se na něm bude hromadit bordel :smile: Na ten malý by se hodil systém a na druhý se instalovaly aplikace. Systém by se zrychlil a ještě pokud by se umístil stránkovací soubor na jiný disk než je systémový, tak by to taky mohlo trochu pomoct v rychlosti.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

sccotty
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod sccotty » 02 pro 2010 20:03

Ano přesně tak to myslím.A ten 60GB by jste mi doporučil jaký,

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 02 pro 2010 20:09

V takové malé kapacitě se snad už ani nedělají. Nejmenší jsem viděl 160 GB a ty stojí 890 Kč, což je o nějakých 60 Kč míň než 500 GB, takže bych asi koupil 2x500 GB :? Nebo pak ještě disk s 10 tis. otáčkami a to by sakra zrychlilo systém, ale jeden problém je cena (3100 Kč) :smile:

sccotty
Level 1
Level 1
Stav:

Re: zamrzávání PC  Vyřešeno

Příspěvekod sccotty » 02 pro 2010 20:14

Podívám se po těch 160Gb , těch 500GB na operační systém je zbytečně moc.A těch 10 tis. otáček je sice lákavé ,ale musí mi zůstat ještě něco na RAMKU :D

Zpět na “HiJackThis”