zamrzávání PC Vyřešeno
Re: zamrzávání PC
Budu rád pokud mi poradíte,cenovou relaci nevím,nemám přehled co a jak stojí , a pokud myslíte konektory ,kde se připojuje disk na desku tak tam mám SATA3 A SATA4 volné.Teď mám disk připojený do SATA1 v SATA2 je CDROM.Problémy zatím už žádné.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tenhle mám doma a spokojenost, ale volné místo už dochází
Potom v 1 TB tenhle nebo tenhle. Ideální na systém by byl SSD disk, ale bohužel XP jej berou jako běžný disk a tím mu zkracují životnost 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ten první se mi také zamlouvá , a těch 500GB si myslím že by mohlo stačit.Uvažoval jsem o dvou discích,na jednom operační systém a na druhý bych si dával své věci a programy,na tom prvním by byl jen operační systém.Jde to?Ještě bych uvažoval o dokoupení RAM mám jen 1GB .
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě to jde. Ten systémový by nemusel být ani tak velký. Stačí takových 60 GB. Čím bude větší, tím víc se na něm bude hromadit bordel
Na ten malý by se hodil systém a na druhý se instalovaly aplikace. Systém by se zrychlil a ještě pokud by se umístil stránkovací soubor na jiný disk než je systémový, tak by to taky mohlo trochu pomoct v rychlosti.

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Ano přesně tak to myslím.A ten 60GB by jste mi doporučil jaký,
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V takové malé kapacitě se snad už ani nedělají. Nejmenší jsem viděl 160 GB a ty stojí 890 Kč, což je o nějakých 60 Kč míň než 500 GB, takže bych asi koupil 2x500 GB
Nebo pak ještě disk s 10 tis. otáčkami a to by sakra zrychlilo systém, ale jeden problém je cena (3100 Kč) 

Re: zamrzávání PC Vyřešeno
Podívám se po těch 160Gb , těch 500GB na operační systém je zbytečně moc.A těch 10 tis. otáček je sice lákavé ,ale musí mi zůstat ještě něco na RAMKU