Vývojovy diagram Vyřešeno
Vývojovy diagram
Caute mohl by mi nekdo prosimvas nakreslit vyvojovy diagram na : Vyhledejte na internetu v dostupne literature kratky pocitacovy program opiste jej do sesitu a napiste slovne vysvetleni jednotlivych prikazu(slovni vyjadreni algortimu) nasledne se pokuste podle slovniho vyjadreni sestrojit vyvojovy diagram. Ja tohle vubec nechapu jsem z toho jelito tak jesli by mi nekdo pomohl PLS.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vývojovy diagram
Tak napřed bys logicky pořeboval najít nějaký ten zdroják, že? 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Prave nevim jaky kratky program najit nemuzu nikde najit.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si najdi na netu zdroják jednoduché konzolové kalkulačky, u které nebudeš mít problém slovně vyjádřit, co co dělá. Diagram už potom taky dokážeš sám.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: Vývojovy diagram Vyřešeno
Me to bude docela trvat dlouho mame debilniho ucitele kterej to moc dobre nevysvetluje takze to bude na dlouho a mam to mit na zitra.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”