pomalý počítač, neustálá činnost disku +
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pomalý počítač, neustálá činnost disku +
Jsou problémy?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jediné zatím pozorovatelné je, že pořád pracuje disk..
ale jak jsem se včera bavil s kamarádama, tak to děla snad všem lidem pod systémem W7, takže to možná bude nějaká "speciální funkce"...
jinak zatím děkuji
Pepas
ale jak jsem se včera bavil s kamarádama, tak to děla snad všem lidem pod systémem W7, takže to možná bude nějaká "speciální funkce"...
jinak zatím děkuji
Pepas
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť OTL a klikni na Vyčisti.
Pak můžeš OTL smazat , C:\_OTL
Zkus defragmentaci HD
+
Kontrola HDD na chyby
otevři Tento počítač- pravým na disk-vlastnosti-záložka nástroje-kontrola chyb-zkontrolovat-v okně zatrhni obě políčka-klikni na spustit- tam to napíše , že kontrola bude provedena po příštím spuštění...
Restartuj PC, kontrola s opravou někdy trvá i několik hodin...
+
Memtest:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
+
Vypni rez.ochrany a firewall.
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Pak můžeš OTL smazat , C:\_OTL
Zkus defragmentaci HD
+
Kontrola HDD na chyby
otevři Tento počítač- pravým na disk-vlastnosti-záložka nástroje-kontrola chyb-zkontrolovat-v okně zatrhni obě políčka-klikni na spustit- tam to napíše , že kontrola bude provedena po příštím spuštění...
Restartuj PC, kontrola s opravou někdy trvá i několik hodin...
+
Memtest:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/memtest/
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
+
Vypni rez.ochrany a firewall.
Spusť F-Secure Online Scanner
Tento skener je možno použít jen v prohlížeči Internet Explorer! Postupuj podle instrukcí na stránce F-Secure pro správnou instalaci. Akceptuj licenci. Po instalaci ActiveX, klikni na Full System Scan. Když stahování skončeno, automaticky začne sken . Vyčkej konce skenu, po jeho dobu neprováděj jiné operace ani neklikej myší. Když skončí sken klikni na tlačítko Automatic clearing (recommended). Poté klikni na tlačítko Show Report a zkopíruj a vlož sem .
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!