Win XP Home - problém pri načítaní
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Win XP Home - problém pri načítaní
Nedávno mi spadol Windows. Reinštaloval som ho ale problém mi to nevyriešilo. Akonáhle sa mi objaví na obrazovke nápis Windows XP Home a to farebne okno s modrým bežiacim pásikom nič sa nedeje. Buď ho vkuse načítava, sekne alebo sa sám reštaruje. Niekedy ho spustí až keď ho 20 krát resetnem. Ak vôbec ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win XP Home - problém pri načítaní
Zkus zde se dostaneš do nouzového režimu - zpravidla tlačítko F6, nebo F8. Pokud ano, podívej se do Správce zařízení, zda tam není varování ("?", nebo "!"), což značí problém s příslušným ovladačem. Také můžeš spustit kontrolu disku s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Keď zadám F6 tak sa nič nedeje. Po zadaní F8 mi naskočí BOOT MENU. Prvé je tam HDD, keď zadám ENTER začne Windows od znova načítavať. A sme tam kde sme boli :)
Keď som zadal Safe Mode, naskakovali mi nejaké súbory. Po skončení mi nabehlo toto :
services.exe - Chybná bitova kópia
Aplikácia alebo knižnica DLL C:/WINDOWS/system32/umpnpmgr.dll nie je platnou bitovou kopiou systému Windows.
Porovnajte súbor s verziou na inštalačnej diskete.
Po odkliknutí mi naskočilo ďalšie :
lsass.exe - Chyba aplikácie
Nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu (0x0000005). Kliknutím na tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť.
Keď som zadal Safe Mode, naskakovali mi nejaké súbory. Po skončení mi nabehlo toto :
services.exe - Chybná bitova kópia
Aplikácia alebo knižnica DLL C:/WINDOWS/system32/umpnpmgr.dll nie je platnou bitovou kopiou systému Windows.
Porovnajte súbor s verziou na inštalačnej diskete.
Po odkliknutí mi naskočilo ďalšie :
lsass.exe - Chyba aplikácie
Nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu (0x0000005). Kliknutím na tlačidlo OK môžete aplikáciu ukončiť.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Naběhnutí do nouzového režimu po stisku F6 (případně se mrkni do manuálu k základní desce) chvíli trvá tak vydrž. Pokud se nepovede, tak jedině disk vyjmout a připojit v jiném PC (třeba u kamaráda), jako druhý disk a spustit kontrolu s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
No zaujímave je, že dnes mi Windows nabehol po zadaní F8 a tam som si z ponuky vybral SATA1 HDD a načítalo mi ho v pohode :)
Pripojiť ho ako druhý disk to by som zvládol ale spustiť na ňom kontrolu to už asi nie :) .... Zišiel by sa podrobnejší postup :)
Pripojiť ho ako druhý disk to by som zvládol ale spustiť na ňom kontrolu to už asi nie :) .... Zišiel by sa podrobnejší postup :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start - Tento počítač - klik pravým myšítkem na disk, který chceš kontrolovat - Vlastnosti - Nástroje - Kontrola chyb - Zkontrolovat - v následujícím okně označit oba čtverečky a Spustit. U systémového disku proběhne kontrola po restartu. Vyčkat na dokončení kontroly. Trvá podle velikosti disku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4719
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
15 bře 2025 08:57
-
-
- 4
- 2573
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5039
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2548