potřebuju nutně pomoc,.. mam 2 otázky...
01) chci nahrávat zvuk ze zvukový karty. mam k tomu normální software "nahrávání zvuku", kterej je v tý základní výbavě nebo jak to nazvete. jenže mi to vždycky nahrává zvuk ZVNĚJŠKU. mužu si do toho třeba zpívat a bude mě to nahrávat, ale to já nechci. mam notebook a ten mikrofon je tam vestavěnej... takže ho ani nemůžu vypojit, a zkusit to. musí se to nejspíš nějak přenastavit. jít do nějakýho správce a přepnout režim. jenže neznam cestu...... prosim vo pomoc!
Nahrávání z jiného zdroje zvuku než z mikrofonu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 01) nahrávání zvuku ze zvukovky, 02) problém s písmem
A zapomněl jsi na problém č. 3) Dodržování pravidel tohoto fóra: tam se mimo jiné praví: jedno téma = řešení jednoho problému. A nadpis typu Problém s ... taky není nic moc
Původní příspěvek rozdělen do dvou témat.
Původní příspěvek rozdělen do dvou témat.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Nahrávání z jiného zdroje zvuku než z mikrofonu
V ovladačích zvukovky vyber zdroj z kterého chceš nahrávat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
když něco nainstaluju, tak mi to vždycky hlásí nějakou chybu. nainstaluju to uplně normálně. třeba program, co je velkej 3mb. všechno odklikam next, next, next, i agree, finish... pak to chci spustit a nahlásí mi to "parametry nejsou správné" .... umí to někdo vysvětlit? ... asi chyby v počítači... ale jak vznikaj? a hlavně jak je odstranim? please!!! to se ještě týká ještě toho nahrávání zvuku.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
jinak to porušení pravidel je mi samozřejmě hrozně líto. přiznávam že sem to vůbec nečet. naštěstí sou tu zodpovědný správci, který daj do pořádku každej binec.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2010 10:20) ---
jo a ještě k uplný dokonalosti bys mohl prozrait ten hypermega lepší duchapřítomnej název na tu druhou votázku (někdo fakt dobrej by dal odkaz). aby to našel ten, kdo se vlastně původně ptal. asi se tě zmocnila spíš touha editovat, než dávat věci do cajku. ok?
//na tvém místě bych malinko ubral páru. Ty jsi ten, kdo chce poradit a moderátor je ten, kdo udržuje na fóru pořádek, aby tu nebyl bordel a rádci se v tom vyznali. Přesně v souladu s pravidly, která by nebylo od věci si dodatečně přečíst, mohl by sis vysloužit BAN dříve, než ti někdo stihne poradit
//Karlos
-----------------------------------------------------------------------------------------------
jinak to porušení pravidel je mi samozřejmě hrozně líto. přiznávam že sem to vůbec nečet. naštěstí sou tu zodpovědný správci, který daj do pořádku každej binec.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2010 10:20) ---
jo a ještě k uplný dokonalosti bys mohl prozrait ten hypermega lepší duchapřítomnej název na tu druhou votázku (někdo fakt dobrej by dal odkaz). aby to našel ten, kdo se vlastně původně ptal. asi se tě zmocnila spíš touha editovat, než dávat věci do cajku. ok?
//na tvém místě bych malinko ubral páru. Ty jsi ten, kdo chce poradit a moderátor je ten, kdo udržuje na fóru pořádek, aby tu nebyl bordel a rádci se v tom vyznali. Přesně v souladu s pravidly, která by nebylo od věci si dodatečně přečíst, mohl by sis vysloužit BAN dříve, než ti někdo stihne poradit

//Karlos
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud při instalaci vše odklikáš, aniž čteš co odklikneš, tak se nediv, že jsi to nastavil nesprávně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Také můžeš dopadnout takto (s tím klikáním):

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 4201
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
20 lis 2024 15:04
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5564
-
od atari
08 lis 2024 15:17
-
-
- 3
- 3369
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7210
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-