Dobrý den,
mám menší problém s grafickou kartou. Po zapojení graf. karty do MB a připojení všech káblů mi na obrazovce najede pouze "No video input". Zkusil jsem tedy grafickou kartu vyndat, profouknout slot (doufám že se tomu tak říká) a kartu zapojit zpět. Problém se okamžitě vrátil. Při pokusu zapojit druhou grafickou kartu se tento error opakoval. Zkouším se stím porvat už od včerejška a stále nevím jak s tím bojovat.
K výmněně gk jsem rozhodl z důvodu že mi "odešla" karta předchozí (při hraní her "rozpad" textur, při načítání oken se logo zobrazovalo v podivných barvách a bylo čárkované) a tak jsem se pokusil přejít na jednu ze starších gk co mám doma. Obávám se že je něco s mb ale nechci si to připustit.
Tento problém mi to dělalo již v dřívějších dobách po připojení gk. Stačilo pokaždé trochu trpělivosti a vypojovat/zapojovat dokud se tomu nechtělo. Moc Vás prosím o pomoc, budu Vám vděčný.
S pozdravem,
Jaroslav K.
No video input
-
- Pohlaví:
Re: No video input
Vítej na PC-Help!
Jaká karta tam byla původně? Jakou tam dáváš nyní? Máš k ní nainstalované správné ovladače?
Jaká karta tam byla původně? Jakou tam dáváš nyní? Máš k ní nainstalované správné ovladače?
Děkuji za přivítání.
Jestli mohu tak opíšu to co je na kartách. Původní co jsem měl: GV-R955128D (Ati Radeon 9550) a karta co tam dávám nyní: GeForce2 MX400 64MB+TV.
Vím že ani jedna karta není dělo na která tu jste zvyklí ale na té Radeonce jsem rozběhl vše co jsem potřebova (PS,Gimp, hry,..) a tady tu nynější se tam snažím vrazit abych mohl odehrát aspon jeden zápas v jedné hře.
Předchozí karta je asi "rozbitá". Ovladače jsou správné, u té Radeonky mi to začalo dělat z ničeho nic (vypl jsem komp a šel spát a po probuzení se ve hře již rozpadaly textury.)
Jestli mohu tak opíšu to co je na kartách. Původní co jsem měl: GV-R955128D (Ati Radeon 9550) a karta co tam dávám nyní: GeForce2 MX400 64MB+TV.
Vím že ani jedna karta není dělo na která tu jste zvyklí ale na té Radeonce jsem rozběhl vše co jsem potřebova (PS,Gimp, hry,..) a tady tu nynější se tam snažím vrazit abych mohl odehrát aspon jeden zápas v jedné hře.
Předchozí karta je asi "rozbitá". Ovladače jsou správné, u té Radeonky mi to začalo dělat z ničeho nic (vypl jsem komp a šel spát a po probuzení se ve hře již rozpadaly textury.)
-
- Pohlaví:
To bys koukal na jakou kartu jsem zvyklý já!
Ovladače asi správné nebudou. Měl si tam ATI a dáváš NVidia, anebo jsi ty NVidia nainstaloval? Jaký máš systém?

Ovladače asi správné nebudou. Měl si tam ATI a dáváš NVidia, anebo jsi ty NVidia nainstaloval? Jaký máš systém?
No předpokládám že jste se potkal už s velkou řádnou gk. :)
No to může dělat také své? Ted jsem připojil zpátky tu Radeonku a ona běží. Jenže jsem ji připojoval přez jiný gábl, ten vlastně na tu druhou nemá ani možnost. Nebo pokud by se dala nějak nastavit na Radeonka aby šla? Nejlepší by bylo kdybych to nějak dal do kupy do večera. Večer hrajeme ligovej zápas a nebylo by nejlšpí kdybych chyběl. Já vidím totiž v některých místech přez textury a to by se na anticheat programu vysvětlovalo špatně.
Edit: Myslíte operační systém? Windows XP Profesional.
No to může dělat také své? Ted jsem připojil zpátky tu Radeonku a ona běží. Jenže jsem ji připojoval přez jiný gábl, ten vlastně na tu druhou nemá ani možnost. Nebo pokud by se dala nějak nastavit na Radeonka aby šla? Nejlepší by bylo kdybych to nějak dal do kupy do večera. Večer hrajeme ligovej zápas a nebylo by nejlšpí kdybych chyběl. Já vidím totiž v některých místech přez textury a to by se na anticheat programu vysvětlovalo špatně.

Edit: Myslíte operační systém? Windows XP Profesional.
-
- Pohlaví:
To zásadně dělá své! Každá firma má jiné ovladače a i ovladače pro různé karty od jedné firmy mohou být různé.
Dej tam tu novou GeForce a nainstaluj TYTOovladače.
Dej tam tu novou GeForce a nainstaluj TYTOovladače.
Píše mi to že to není kompatibilní, hned se to vypne a nejde pokračovat. Mohl bych si Vás přidat na icq? Možná by to urychlilo vyřešení problému. :)
Zdravím...
Mám taky tento problém. Z ničeeho nic jsem zapnul PC a nešel obraz, monitor psal No video Input. Předtím to normálně chodilo... Občas se to chytne, že to jede. Ale to už je klika, když se to chytne. Monitor je funkční, i kabel.. Napojoval sem na monitor notebook stejným kabelem a všechno šlo.
Mám taky tento problém. Z ničeeho nic jsem zapnul PC a nešel obraz, monitor psal No video Input. Předtím to normálně chodilo... Občas se to chytne, že to jede. Ale to už je klika, když se to chytne. Monitor je funkční, i kabel.. Napojoval sem na monitor notebook stejným kabelem a všechno šlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1105
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27