PC - problém se spouštěním a restartem
PC - problém se spouštěním a restartem
Zdravím a hned prosím o radu, budu konkrétní. Když zapnu PC, tak někdy naskočí bez problémů, ale v poslední době mě většinou monitor ukáže toto: Reboot and Select proper Bootdevice or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key. Když PC restartuji Ctrl+Alt+Delete , tak po opětovném načítání je vše OK, ovšem jen občas, jinak jsem zjistil, že musím oddělat kryt PC, odpojit ten šedý-široký a placatý kabel a když ho zase zapojím, tak to naskočí a je to ok. Počítač teď také občas popípává a sám od sebe se třeba i restartuje.I když s PC trošku zaklepu, nebo do něj lehce bouchnu, tak to poté také dobře naskočí, někdy ale až po páté... Když jsem se dnes lehoulince dotkl toho šedého placatého kabelu, tak to zase popiskovalo a blblo... Nejsem znalec, tak doufám, že omluvíte moji delší zprávu a třeba někdo najdete nějaké řešení... Díky, díky moc předem a sorry za obtěžování....
Re: nejde zapnout PC
Tak jsem koupil nový kabel a PC už nešel vůbec, takže nezbylo nic jiného, než to dát opravit.... Už to jede jak má a ani nevím, co tomu bylo
Tak ještě jednou moc díky....

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC - problém se spouštěním a restartem
Laskavě si přečti pravidla tohoto fóra a příště se jimi řiď. Dotaz byl vložen samostatně pod upraveným názvem. Z popisu je zřejmé, že máš v PC mechanickou závadu a to nedokonalé propojení některých komponent se základní deskou, nebo se zdrojem. Nezbývá než hledat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4058
-
od petr22