Externí bluetooth - spojení s jiným zařízením
Externí bluetooth - spojení s jiným zařízením
Koupil jsem si externí bluetooth stick, který se zapoji do USB slotu. Zkoušel jsem tento bluetooth USB stick zastrčit do mého Laptopu s Windows XP a poté na počítačí s Windows 7, ale ani u jednoho není žádný program, přes který bych mohl dát vyhledávat zařízení v okolí a spárovat se s nima. U Notebooku jsem dříve používal Bluetooth Logitech myš, která používala podobný Bluetooth modul, se kterým se poté přes USB spárovala - nejprve jsem musel k funkci nainstalovat obsáhlý software, ve kterém jsem poté mohl vyhledávat v okolí všechna bluetooth zařízení, kliknout na spárovat a otevřít např. soubory ze spárovaných telefonů... na internetu nemůžu nyní ale nic podobného najít, nevíte jak pomoci? Děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Externí bluetooth - spojení s jiným zařízením
Ten program by měl být u toho na CD.
Pravěže u toho Bluetooth, co jsem koupil žadné CD nebylo. Program z CD pro myš instalovat nechci, protože se mi s tím hrozně zpomalil počítač.
není nějaký program, kterým bych mohl pod windowsama vyhledávat aktivní bluetooth zařízení a připojit se na ně?
//odstraněny OT příspěvky
//mmm
//odstraněny OT příspěvky
//mmm
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Při hledání ovladačů by rádcům dost pomohla informace o výrobci a typu sticku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
mam tuto sadu diNovo™ Media Desktop® Laser - http://www.logitech.com/en-roeu/433/164?WT.z_sp=Image - chtěl bych ale pouze program pro ten bluetoots stick, který je u této sady přiložený - instalace celého programu pro ovladání myši i klavesnice mi zpomalila dost počítač.
myslel jsem, že je nějaký obecně známější program, kterým dokážu hledat zařízení z okoli a připojit se k nim?
myslel jsem, že je nějaký obecně známější program, kterým dokážu hledat zařízení z okoli a připojit se k nim?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3252
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3455