Mám problém.Odešla mi ram.V PC zůstaly dvě 250MB DDR 1.Při kontrole ramek mem testem se jeví v pořádku,někdy se při testu PC zakousne. Při pokusu o spuštění WinXP se po naběhnutí PC restartuje.Při přepnutí do nouzového režimu PC funguje bez problému.Myslel jsem si,že je problém s nějakým ovladačem,tak jsem všechny co šly přeinstaloval.(problém pořád stejný)Chtěl jsem XP opravit instalačkou XP.Kopírování souborů na HDD proběhlo bez problému (instalace spuštěna z nouzového režimu XP), ale při nabíhání instalace se vždy zamrzne.Při nabootování instalačky z mechaniky PC zamrzne chvilku po začátku instalace.
Setkal se s tím někdo ? V čem může být problém ? DVD mechanika,řadič,RAM ? HDD jsem zkoušel v jiném PC,funguje bez problému.Jo a ještě jedna věc,vypnul jsem USB v biosu,PC se vypíná hned po startování BIOSu.Do biosu se nestačím nedostat,zkusím Clear COMOS.
Díky za tipy.
Odešla RAM funguje pouze nouzový režim
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odešla RAM funguje pouze nouzový režim
Nějak jsem to nepochopil.Odešla ti RAM a tu jsi vyhodil a zůstaly ti ty dvě?A ty jsou v pořádku?Zkoušel jsi i ty dvě zbývající jednotlivě popřípadě v různých slotech?
Naposledy upravil(a) liborek dne 18 pro 2010 21:30, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Přesně tak,ale v různých slotech jsem je nezkoušel.Když PC při testu nezamrzne dopadne test OK.Ještě jsem zapoměl napsat,že před tou špatnou ram jsem vyndal Wi-Fi a TV kartu.Ovladače odinstalovat nešly,tak jsem je odebral ručněmvčetně vymazání v registrech.Snad jsem vymazal všechno.Divný mi připadá,že PC zamrzne i při instalaci,ale v nouzovým režimu fungovalo bez problému.
Po resetu biosu se dá zase bootovat,ale ty původní problémy přetrvávají. nesetkal se s tím někdo?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém může být se zdrojem, nebo i s některým ovladačem. Podívej se do Správce zařízení, zda tam není nějaké varování ("?", nebo "!"). Jaký máš zdroj - značka a W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
>Problém může být se zdrojem, nebo i s některým ovladačem<
Taky bych hádal,ale proč zamrzne instalace hned ze začátku ?
Ovladače se všechny tváří OK.To bylo první kde jsem hledal,když PC v normálním režimu restartoval a v nouzovém ne.Zajímavý je to,že PC před vyndáním TV a Wi-Fi karty (obě PCI) vše fungovalo OK. Zdroj bych nevylučoval (dobý tip),horší je,že to nemám jak vyzkoušet.
Taky bych hádal,ale proč zamrzne instalace hned ze začátku ?
Ovladače se všechny tváří OK.To bylo první kde jsem hledal,když PC v normálním režimu restartoval a v nouzovém ne.Zajímavý je to,že PC před vyndáním TV a Wi-Fi karty (obě PCI) vše fungovalo OK. Zdroj bych nevylučoval (dobý tip),horší je,že to nemám jak vyzkoušet.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2316
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54
-
-
Herní PC do 18 000 Kč – WoW, PoE2?, běžná práce, stará sestava nejspíš odešla
od MoA285 » 25 kvě 2025 21:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1516
-
od windroid2
26 kvě 2025 08:51
-
-
- 6
- 4673
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4351
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 3962