Zdravím,
dnes hraju mix a když sem ho dohráli tak sem se šel nasnídat, bohužel když sem se vrátil a chtěl jít na DM tak sem měl najednou při prudkém pohybu strašnou akceleraci myšky, zašel sem tedy do windows a nikde nic, akcelerace tam byla vypnutá.. spustil jsem tedy FarCry jestli to není tím a tam se žádná akcelerace nekonala :/, jsou tedy nějaký příkazy na akceleraci myši přímo v nastavení CS 1.6, že by mi např. server nějak pozměnil nastavení ? BTW: moje myš je A4tech X7 XL-750BH, pokud někdo víte tak mi pomozte, celkem dost mě to štve a nedá se stím hrát .
// zde uploaduju můj cfg a autoexec:
http://www.uloz.to/7033302/cfg-autoexec-zip
CS 1.6 zvýšená akcelerace při trhnutí mýší
CS 1.6 zvýšená akcelerace při trhnutí mýší
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CS 1.6 zvýšená akcelerace při trhnutí mýší
Zkus snížit "sensitivitu" myši
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
CS neznám, takže nevím, zda má nastavení pro vypnutí akcelerace myši. Pokud má, tak moje řešení je zbytečné.
Když jsem hrál v Unrealu Tournamentu 99 online ligy, tak jsem tento problém také řešil. UT99 žádné vypnutí akcelerace myši nezná, jelikož v době kdy vyšel, tak žádná neexistovala. Na vypnutí akcelerace pomocí ovladače hra nereagovala. Proto jsem si od jednoho kamaráda obstaral úpravu registru, jenž natvrdo akceleraci vypíná. Pokud ji použiješ, doporučujuju si registr zazálohovat, kdyby se ti ta úprava nelíbila. Nic se tím nenaboří, ale akcelerace pak už nejde nijak zapnout. Možná přeinstalací ovladače myši, ale to jsem nikdy nedělal, jelikož jsem to nepotřeboval. Najdeš ji u na mém na webu v downloadu jako Mouse fix.
Když jsem hrál v Unrealu Tournamentu 99 online ligy, tak jsem tento problém také řešil. UT99 žádné vypnutí akcelerace myši nezná, jelikož v době kdy vyšel, tak žádná neexistovala. Na vypnutí akcelerace pomocí ovladače hra nereagovala. Proto jsem si od jednoho kamaráda obstaral úpravu registru, jenž natvrdo akceleraci vypíná. Pokud ji použiješ, doporučujuju si registr zazálohovat, kdyby se ti ta úprava nelíbila. Nic se tím nenaboří, ale akcelerace pak už nejde nijak zapnout. Možná přeinstalací ovladače myši, ale to jsem nikdy nedělal, jelikož jsem to nepotřeboval. Najdeš ji u na mém na webu v downloadu jako Mouse fix.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
máchal jsem tady se sentivitou jak ma**r a furt nic, už sem tak zoufalej že teď sem přeinstaloval win, ale prostě je to furt to samí, to je jak kdyby si myška něco uložila do paměti..., nevíš náhodou jak tu myšku resetovat do defaultu ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Pro 2010 10:29) ---
a poradíš mi prosím jak si ten registr zálohovat, a jak co uložit a pak nahrát ten upravenej ?
// už to mám, chrome mi to furt otevíral rovnou ve stránce tak sem to stáhnul přes IE
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Pro 2010 10:29) ---
Speed_dead píše:CS neznám, takže nevím, zda má nastavení pro vypnutí akcelerace myši. Pokud má, tak moje řešení je zbytečné.
a poradíš mi prosím jak si ten registr zálohovat, a jak co uložit a pak nahrát ten upravenej ?

// už to mám, chrome mi to furt otevíral rovnou ve stránce tak sem to stáhnul přes IE
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když klikneš do tray lišty pravým na ikonu A4-Tech a vybereš X7-jump nemáš tam nadefinovány nějaké makra, zkratky nebo tak něco? Mám tu samou myš a v CS ani jiných hrách problém nemám. Config vypadá ok
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
tak sem tam naházel ten fix teďka ještě instaluju X7 kterej sem pro jistotu reinstaloval, tak otestuju a napíšu :)....
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
poradíš mi prosím jak si ten registr zálohovat
Ve startu dáš spustit a napíšeš regedit. Tam klikneš až nahoru na Tento počítač, aby si zazálohoval celý registry (stačí jen část, ale už si nepamatuju jakou) a v menu soubor dáš export. A asi jsem zapoměl jednu důležitou věc. Funkci mám ověřenou ve Win XP.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
XP mám takže to nebyl problém :).. no tak při tom trhnutí už je to v pohodě, akorát se mi teďka zdá ta myška taková lenivá při pomálých pohybech ale to vyladim sensitivitou :)
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Líná je, jelikož ten rychlý pohyb vyráběla akcelerace myši, co je teď vypnutá. Já mám v UT tak malou citlivost, že udělám 360st na 65cm. A tam se člověk musí dle mého názoru častěji otáčet jak v CS, ale jde jen o zvyk. Ale ten aim za to stojí.
Myš by si měl mít nastavenou tak, aby si udělal 8x 360° což já mám na 27cm :)
do lauch option zkus hodit tyhle prikazy: -noforcemaccel -noforcemparms
nebo si zkus stahnout mousefix http://www.sk-gaming.com/file/3504-CPL_Mouse_Fix
snad pomuze :)
nebo si zkus stahnout mousefix http://www.sk-gaming.com/file/3504-CPL_Mouse_Fix
snad pomuze :)
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Myš by si měl mít nastavenou tak, aby si udělal 8x 360° což já mám na 27cm :)
Jak to myslíš? 8x 27cm a nebo 27cm rozdělený na 360st? V prvním případě bych se nestíhal otočit 3x-4x za sekundu o 180st a v druhém bych zas nic netrefil.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1527
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41