Ahoj mám s touto funkcí (Win 7) neustálý problém.Jeden den tam dám záložky //odemknu panel-najdu zálozku-najdu další dám je na lištu-na konec panel uzamknu // druhý den tam NIC není a dělám to opět znovu.Někdy ty záložky tam vydrží den,dva,někdy 14 dni jindy třeba jen pár hodin.Pokud pošítač používám je to tam,stačí restartovat a někdy se to ztratí jindy ne.Nevím co bych udělal aby to tam bylo nastálo.Dík za radu
//oceňuji tvoji inovaci při vymýšlení názvu tématu. Skutečně už názvy typu Problém s ...začínaly nudit.
//přejmenováno z původního "Panel nástrojů-problém."
//mmm
Z panelu nástrojů mizí ikony. Vyřešeno
Re: Z panelu nástrojů mizí ikony. Vyřešeno
To vážně nikdo neví?? Dnes jsem zapl PC a opět ikony v pr....Zkoušel jsem vše možné i nemožné a stále na to nemůžu dojít kde by mohla být chyba.velmi jsem si zvykl na panel nástrojů,dostávám se přes něj do složek a můžu se do nich jen podívat aniž bych na něco klikal a je to poměrně rychlé prohlídnout celou složku (dokumenty,program files atd.)

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 10:45) ---
No odpověď žádná tak si odpovím sám.Hledal jsem velmi důkladně a našel článek.V něm je nepřímo řečeno že pánová s microsoftu někde udělali chybu,a jak se zdá tak je jim to jedno.Tenhle problém má téměř každý kdo používá win 7.Je ale zajímavé že ve verzi Win 7 pro a ultimate se tohle neprojevuje.Jsem s Win 7 spokojený,ale zatím mě jen tohle dlabe.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 11:56) ---
Teď jsem zkoušel psát na Microsoft,no asi jsem si dovolil moc(je otravovat)napsali mě že bych pro svůj dotaz ZAPLATIT!!! Upozorňuji že mám legální verzi!!! a že pokud chci poradit tak ať napíšu výrobci počítače?? Tak to už je moc,chyby je v jejich produktu a ti šmejdi chcou aby mě poradil někdo jiný.Tak to vážně nechápu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 10:45) ---
No odpověď žádná tak si odpovím sám.Hledal jsem velmi důkladně a našel článek.V něm je nepřímo řečeno že pánová s microsoftu někde udělali chybu,a jak se zdá tak je jim to jedno.Tenhle problém má téměř každý kdo používá win 7.Je ale zajímavé že ve verzi Win 7 pro a ultimate se tohle neprojevuje.Jsem s Win 7 spokojený,ale zatím mě jen tohle dlabe.
http://jnp.zive.cz/text.aspx?textforum=1&article=20392&forum
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 11:56) ---
Teď jsem zkoušel psát na Microsoft,no asi jsem si dovolil moc(je otravovat)napsali mě že bych pro svůj dotaz ZAPLATIT!!! Upozorňuji že mám legální verzi!!! a že pokud chci poradit tak ať napíšu výrobci počítače?? Tak to už je moc,chyby je v jejich produktu a ti šmejdi chcou aby mě poradil někdo jiný.Tak to vážně nechápu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2272
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15880
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 1
- 4073
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8094
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”