Kdysi dávno před XX lety nám nešel pustit PC (softwarová chyba) z práce strejda donesl notebook a ...? PC najednou najel. Cítil konkurenci
Veselé vánoce! Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Veselé vánoce!
Myslíš ten Hedy? No vydržel doteď a bývá pravidlem, že před výměnou (mluvím obecně nikoliv pouze o zdrojích) vše funguje tak jak ještě nikdy
Kdysi dávno před XX lety nám nešel pustit PC (softwarová chyba) z práce strejda donesl notebook a ...? PC najednou najel. Cítil konkurenci
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Crave
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Veselé Vánoce všem uživatelům fora a užijte si tento svátek pokud možno co nejvíce v klidu...
Já taky všem přeju pěkné Vánoce a novej rok 
- Owner
- Master Level 8.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Veselé Vánoce jak uživatelům, tak adminům , ať si hlavně to užijí a najdou pod stromkem spoustu dárků.

Naposledy upravil(a) Owner dne 24 pro 2010 09:16, celkem upraveno 1 x.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Včera jsem si dal pauzu, jelikož mi nebylo moc dobře po přípravách na Vánoce
Přeji pohodu, klid a když už ne zrovna lásku, tak alespoň někoho, kdo vám bude blízký.
Přeji pohodu, klid a když už ne zrovna lásku, tak alespoň někoho, kdo vám bude blízký.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:

- Stav:
Přeji všem hodně zdraví , štěstí , lásky a kupu dárků!!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Všechno už tu bylo řečeno, ale tak já se teda taky připojuji se svým přáním jen toho nejlepšího. Původně jsem chtěl napsat, ať v vám všechno funguje jak má, pak mi ale došlo, že bychom to tu pak mohli zavřít že?
Takže přeju spoustu nové elektroniky a spoustu příjemných problémů s nimi 
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
d1amond
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:

- Stav:
Přeji všem uživatelů fóra PC-HELP veselé Vánoce a co nejklidnější prožití svátků. Pokud jste si naježili pod větev nějaký HW, SW a tak podobně, ať vám to šlape.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
samotarrk píše:Myslíš ten Hedy?
Jj, stejne ani ted moc nemam cas, jdu zdobit stromecek, pak obed, pak jdu pro betlemske svetlo a pak si vezmu kosili a kapr.. Ted jsem na mobilu, protoze se mi nechce startovat pc.
- samotarrk
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Oběd??? Neuvidíš zlaté prase. dodržuj tradice a než...
Já šel na půdu, sundal igelit a krásně nastrojený stromeček přinesl do obýváku. Jak prosté.
Já šel na půdu, sundal igelit a krásně nastrojený stromeček přinesl do obýváku. Jak prosté.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
My máme k obědu hranolky. A zlatý prasátko si udělám zrcátkem 
My ten strom vždycky rozkládáme a pokaždý ho zdobíme jinak. Letos zlatou.
OT: Vykašlal jsem se na to a zapnul jsem pc
Odinstaloval jsem tu stáhlou Black Ops a vyčistil to pro origo co večer dostanu
Ono je to už jenom 6 hodin!!! No ty vo.. 
A navíc my půdu nemáme, bydlíme v paneláku, máme jedině sklep, a vynes si to 5 pater
My ten strom vždycky rozkládáme a pokaždý ho zdobíme jinak. Letos zlatou.
OT: Vykašlal jsem se na to a zapnul jsem pc
A navíc my půdu nemáme, bydlíme v paneláku, máme jedině sklep, a vynes si to 5 pater
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”