Databaze+php
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Databaze+php
Ahoj. V prvni rade bych vam chtel poprat , aby jste zbylych 20 minut prijemne stravili stedry vecer a v druhe se na neco zeptat
. Na internetu jsem si stahl open source prohlizecovou hru, ze si ji zkusim spustit. Od ruznych nastrah prepisovani souboru atd jsem konecne dokoncil instalaci na web, ale ted kdyz mam smazat soubor install.php , tak mi to napise : Disable register_globals PHP Directive! . To jsem pred instalaci resil tak, ze jsem v install.php prepsal "register_globals" na "register_globals = off" . Jenze si ted nevim dale rady. Jestli s timto mate nejake zkusenosti, tak od nej prosim o radu. Vycerpal jsem vsechny moznosti a uz se v tom nevyznam. Odpovedet muzete sem, nebo na icq 563017637 , nebo e-mail : jakubmasnegl@seznam.cz . Predem dekuji za pripadne odpovedi :)

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Databaze+php
Díky za přání a Vítej na foru PC-HELP!
pokud tvůj hosting podporuje .htaccess a změnu nastavení PHP tak do souboru .htaccess přidej tento řádek: php_flag register_globals off
pokud nemáš (jako já) nastavení domény v administraci hostingu, tam se to REGISTER GLOBALS dá vypnout přímo
pokud tvůj hosting podporuje .htaccess a změnu nastavení PHP tak do souboru .htaccess přidej tento řádek: php_flag register_globals off
pokud nemáš (jako já) nastavení domény v administraci hostingu, tam se to REGISTER GLOBALS dá vypnout přímo
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A neni tu nejaky uzivatel za ktereho by ostatni ruku do ohne dali? Ze bych mu sveril heslo a ftp a on by mi to nastavil
co na to rikas? :) sice tady lidi neznam, ale klidne to nekomu reknu aby se mi na to podival 
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 00:49) ---
Jak se tak divam na tu posledni vetu, tak asi nevyznela moc dobre xD zkratka bych nekomu, kdo se vyzna v php a je ochotny mi timto zpusobem pomoct, sveril ftp udaje aby se podival co tam je spatne nebo jak

--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 00:49) ---
Jak se tak divam na tu posledni vetu, tak asi nevyznela moc dobre xD zkratka bych nekomu, kdo se vyzna v php a je ochotny mi timto zpusobem pomoct, sveril ftp udaje aby se podival co tam je spatne nebo jak

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no mě se moc v PHP hrabat nechce, ale klidně to pošli, ten .htaccess nepomohl?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
.htaccess nevim kde hledat

EDIT: tak jsem to celkem v pohode dokoncil, ale ted tam mam 3 chybky :/ az tu budes, tak se pls podivej do zprav :)

EDIT: tak jsem to celkem v pohode dokoncil, ale ted tam mam 3 chybky :/ az tu budes, tak se pls podivej do zprav :)
Zpět na “Programování a tvorba webu”