Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro - software
Re: Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro - software
A GPS navigace jde v mobilu bez internetu že ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle nastavení. Můžeš nastavit, že se použije asistovaná GPS, což by stahovalo data pro rychlejší určení polohy a nebo pomocí satelitů a to trvá mnohem déle a není třeba dat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A to nastavím jak u Xperie X10 mini pro ? Mám tady jen Wisepilot , půjde to nějak ?
PS: Přes USB asi mobil k internetu nepřipojím co ?
PS: Přes USB asi mobil k internetu nepřipojím co ?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Menu - Nastavení - Informace o poloze a zabezpečení - zaškrtnout Použít satelity GPS a odškrtni Použít bezdrátové sítě. Pak to pojede jen přes satelity. Máš starší verzi Androida a tam se to může lišit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Když to dám tak mi vyskočí hláška: Přenos dat může být zpoplatněn. Po použití technologie GPS budou shromažďována anonymní dat. Souhlasím x Nesouhlasím
Mohu dát Souhlasím ?
EDIT: Co kdybych udělal Root tomu telefónu ?
Mohu dát Souhlasím ?
EDIT: Co kdybych udělal Root tomu telefónu ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je varování pokud bys použil asistovanou GPS. Pokud dáš Souhlasím a budeš mít zakázána data přes ten VPN widget a pojedeš jen za satelity, tak to bude ok. Zkoušel jsem i pouze satelity a zaplá data a nebralo to nic z kreditu. Záleží ale na nastavení....
Tak já až zítra budu na Wifi, tak se připojím a zaregistruju na ten Market, tam si hned stáhnu ten VPN widget a tím pak zablokuji ty data a pak už budu muc v pohodě zkusit GPS a stahovat si z marketu (instalovat) bezplatné aplikace ?! Doufám že stihnu přes tu wifinu do toho marketu tak rychle než mi to sežere nějaké peníze. slyšel jsem že kamarád platil pak účet asi za 3000,- to bych teda nerad
možná bych to potřeboval nějak zajistit ,abych si byl jistý že až budu na wifině tak že mi neprochází nejaké data "někde vedle" mimo wifi a nežere mi to peníze.

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pokud chceš fakt sichr, tak můžeš natvrdo smazat přístupové body na net, ale sám jsi viděl, že to psalo, že to musíš první nastavit, takže z toho bych strach neměl a navíc ty první přenosy nebudou velké. Pokud máš internet na den, tak by tě o stálo 17 Kč, pokud za přenesená data, tak o málo více. Pak přes wifi už můžeš normálně stahovat a spíše tu wifi doporučuji, protože některé aplikace mají i několik mega a pokud nejsi v dosahu 3G sítě, tak přes EDGE by ses načekal
Jinak na monitoring přenesených dat si můžeš stáhnout aplikaci a máš pokoj

Super, strašně moc jsi mi pomohl díky. Až teď jsem doma na Wifi,připojil jsem se, prihlasim se na ten market a hned stáhnu ten prográmek jak si říkal aby mi to bloknulo ten tok dat abych si byl jistý že mám klid a mohl být na té Wifině v klidu. Předem díky moc jdu to zkusit tak drž palce :)
EDIT: Napsalo mi to : server není k dispozici zkuste to prosím později a to už jsem se připojoval na market!
EDIT2: Tak jsem v Android marketu , ale když zadám VPN widget tak mi vyjedou jen dva programy a jen jeden je zadarmo a ta má ikonu 5 (pětky) ve které je napsáno malými písmeny VPN, dám Stáhnout - OK - a napíše mi to : položka bude stažena a nic
A když otevřu to 5 VPN tak mi to tam píše Zahájení stahování
není to trožku pomalé ? a beží tam taková "čárka" jako by to něco načítalo
EDIT: Napsalo mi to : server není k dispozici zkuste to prosím později a to už jsem se připojoval na market!
EDIT2: Tak jsem v Android marketu , ale když zadám VPN widget tak mi vyjedou jen dva programy a jen jeden je zadarmo a ta má ikonu 5 (pětky) ve které je napsáno malými písmeny VPN, dám Stáhnout - OK - a napíše mi to : položka bude stažena a nic
A když otevřu to 5 VPN tak mi to tam píše Zahájení stahování
není to trožku pomalé ? a beží tam taková "čárka" jako by to něco načítalo
Mohl bys prosím pomoc ? Když najedu do marketu a chci stáhnout 5VPN tak s mi objeví " Zahájení stahování..." a čekám a stejně nic
stahnul jsem něco z Play Now , snad jsem něco zkazil a nebude mě to stát peníe, ale byl jsem připojen na Wifi a stahoval jsem jen věci zadarmo !
Můžeš mi pomoc s tím marketem čím to může být že se nerozjede stahování ?

Můžeš mi pomoc s tím marketem čím to může být že se nerozjede stahování ?

Mohl byste mi prosím poradit?Koupila jsem použitý sony ericsson x10 mini a pořád je tam na googla přihlášený předchozý majitel a nevím jak ho mám vymazat,abych si mohla založit vlastní účet.Nemám k mobilu český návod.Nevíte kde bych ho mohla stáhnout?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Nejjednodušší bude dát tovární nastavení. Menu - Nastavení - Soukromí - Reset do továrního nastavení. Proběhne restart a telefon bude ve stavu, jako bys jej poprvé zapla. Je to nejlepší možnost pokud nevíš, co předchozí majitel nastavoval
Nejjednodušší bude dát tovární nastavení. Menu - Nastavení - Soukromí - Reset do továrního nastavení. Proběhne restart a telefon bude ve stavu, jako bys jej poprvé zapla. Je to nejlepší možnost pokud nevíš, co předchozí majitel nastavoval

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2629
-
od salex36980
Zobrazit poslední příspěvek
31 pro 2024 12:50