Ahoj. Chtěl jsem se zeptat.
Nedávno se z Pc začal ozývat nový šum. Podle mých neodborných znalostí, jsem poslechem vydedukoval, že je to nejspíše ze zdroje. Mohlo by to být způsobeno prachem? Vím, že z těchto informací asi nejde moc poznat, ale budu rád za každou radu, názor..
Díky Tomáš
Nový "šum" asi ze zdroje
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nový "šum" asi ze zdroje
Pokud to vychází ze zdroje,tak spíš bych to viděl na odcházející větrák ve zdroji.Dá se vyměnit nebo promazat.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj. Já si právě myslím, že větrákem to není. Co mě k tomu vede?
No ten "šum" mění hlasitost (minimálně, nejsou to žádný Niagárský vodopády) podle toho jestli se třeba zrovna něco načítá. Například, když načítám novou stránku na internetu, tak to šumí malinko víc než když nic nedělám...
No ten "šum" mění hlasitost (minimálně, nejsou to žádný Niagárský vodopády) podle toho jestli se třeba zrovna něco načítá. Například, když načítám novou stránku na internetu, tak to šumí malinko víc než když nic nedělám...
Sundej bočnici a poslechni si ,zda to není větrák na chladiči procesoru.
A kdyby to byl chladič na procesoru, mohlo by to bejt prachem? Nebo něčím jiným. Zítra budu Pc čistit tak uvidím...
Může to být prachem ,ale pokud je počítač již starší,tak většinou to způsobují opotřebená ložiska.Stačí koupit stejný typ větráku a vyměnit.
Tak sem PC "odprášil" a šumí to stále. I když o něco méně. Když odpojím síťový kabel (k modemu) tak to přestane téměř úplně. To mě mate, jinak bych taky vsadil na ten starý větrák, jelikož mám Pc již pět let (resp. ten větrák)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3379
-
od windroid2
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7217
-
od Rosta_Kolmix
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 20:57
-
-
- 2
- 2352
-
od Kminek