Provider mi blokuje torrenty. Dá se to obejít?
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Provider mi blokuje torrenty. Dá se to obejít?
Ahoj,od providera jsem dostal ban na torrent,tudiz mi nejde nic stahovat.. vzdycky,kdyz zapnu torrent,vypadne net,asi tak na 5 minut. Slo by to nejak obejit? Zkousel jsem ruzne klienty(utorrent,bittorrent),ale asi jsou blokly porty.. nejde ani DC++,nic..
Naposledy upravil(a) Myloš dne 26 pro 2010 15:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Ban na torrent“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Ban na torrent“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Provider mi blokuje torrenty. Dá se to obejít?
Co je to za providera? Respektive je ve smluvních podmínkách napsáno něco o tom, co smí/nesmí blokovat?
V případě, že torrenty blokuje, aniž bys mu to podepsal, nic bych neobcházel, ale rovnou si stěžoval.
Pokud nepomůže stěžování si u providera, podat stížnost k někomu, kdo to má v kompetenci; že by Český telekomunikační úřad?
Jinak ale dej velkého bacha na to, že jestli stahuješ přes torrenty autorsky chráněný obsah, tak ho na základě technologie torrentů také poskytuješ, (o DC++ ani nemluvě), takže by sis mohl pěkně naběhnout.
V případě, že torrenty blokuje, aniž bys mu to podepsal, nic bych neobcházel, ale rovnou si stěžoval.
Pokud nepomůže stěžování si u providera, podat stížnost k někomu, kdo to má v kompetenci; že by Český telekomunikační úřad?
Jinak ale dej velkého bacha na to, že jestli stahuješ přes torrenty autorsky chráněný obsah, tak ho na základě technologie torrentů také poskytuješ, (o DC++ ani nemluvě), takže by sis mohl pěkně naběhnout.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten kdo to stopnul tak měl zřejmě důvod.Poptej se ho na to.
-
- Pohlaví:
Není možné, že by měl limit na upload, jak to bývá třeba na kolejích?
Dej ban providerovi a jdi jinam, k takovému, který tě nebude blokovat.
- Oldaantala
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se že vytahuju staré téma,ale už jsem myslím přišel na to jak to obejít.Stačí v nastavení uTorrentu nastavit kodování přenosu na vynuceno ,a jede to. Snad to někomu pomůže..

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdielny provider, rozdielne služby ako zapojiť
od 28_nitro_28 » 21 čer 2025 11:09 » v Sítě - hardware - 2
- 2713
-
od cervcek
Zobrazit poslední příspěvek
25 čer 2025 22:59
-
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4061
-
od MonikaVavrova
Zobrazit poslední příspěvek
11 dub 2025 11:07
-