Mám neostrý obraz, který se při rolování kolečkem seká.*
Mám neostrý obraz, který se při rolování kolečkem seká.*
začátkem týdne jsem tu řešil problém s integrovanou grafickou kartou která mi odešla, půjčil jsem si od kamaráda externí a všechno šlape, akorát nemůžu vyladit zobrazení- pořád to mám na obrazovce roztahané a neostré, at to přenastavuju jak chci pořád najsem spokojený jako se starou grafikou.....je možné že starší externí grafika nepodporuje širokouhlé zobrazení monitoru 1440*900 ??? .... a ještě jedna věc při rolování kolečkem myši se mi obraz jakoby seká, běhají po něm vodorovné čáry, zkoušel jsem veškeré rady poradce při potížích ale nejde to doladit......
.......neznáte někdo nějaký program který sladí grafoku a monitor???? díky............

Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 pro 2010 18:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „grafická karta a zobrazení na Lcd“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „grafická karta a zobrazení na Lcd“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, ž
Důvod: Oprava nadpisu „grafická karta a zobrazení na Lcd“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „grafická karta a zobrazení na Lcd“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, ž
Re: Mám neostrý obraz, který se při rolování kolečkem seká.*
Ty máš opravdu externí grafickou kartu?
Nebo je to ve skutečnosti „jen“ normální (neboli „dedikovaná“) grafická karta do PCI-E (nebo do AGP)?
Nebo je to ve skutečnosti „jen“ normální (neboli „dedikovaná“) grafická karta do PCI-E (nebo do AGP)?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
je to grafická karta do PCI-E....... tím externí jsem myslel že není integrovaná...................víš co s tím???
Je-li grafika do PCI-E, není zas tak stará, aby nepodporovala nativní rozlišení monitoru.
Máš k té grafice nainstalovaný vhodný ovladač?
Co je to za Windows (XP/Vista/7, 32-64bit)? A co je to za grafickou kartu?
Máš k té grafice nainstalovaný vhodný ovladač?
Co je to za Windows (XP/Vista/7, 32-64bit)? A co je to za grafickou kartu?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
mám xp profesional sp3 ...... grafika je nevím jaká ale čip je ATI ........... myslel jsem že po vložení mi to na XP nainstalovalo ovladače samo, teda aspoň mi to tady vyskočilo.............
- shen477
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Máš dobře nastavenou frekvenci monitoru?
Než se zeptáte :::::: Než založíte téma

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nainstalovaný ovládač nemusí být ten nejlepší. Mrkni se na stránky výrobce GK a podle typu si stáhni příslušný ovladač pro WinXP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pokud vim,tak xp si nikdy sami ovladace ke grafickym kartam neinstalovali,tento prulom zacal az s win vista...pokud ti kamarad nedal ke GK instalacni cd,musis zjistit co je to za grafiku a pote si muzes stahnout ovladace primo na strankach u vyrobce.Jinak popis tveho problemu ukazuje presne na nenainstalovany ovladac...uvidis to ve spravci zarizeni
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8356
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08