Ahoj,
potřebuji poradit. Tony hawk pro skater 4 mi nejede ve full screenu. Jen menší okno uprostřed monitoru. Jinak je hra bez problémů. NEvíte jak to? díky honza
Tony hawk pro skater 4 mi nejede ve fullscreenu.*
Tony hawk pro skater 4 mi nejede ve fullscreenu.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 31 pro 2010 12:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „THPS 4“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „THPS 4“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „THPS 4“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „THPS 4“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: THPS 4
Když zmáčkneš Alt+Enter tak se maximalizuje? Není v nastavení možnost fullscreen?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: THPS 4
Alt enter nereaguje. V nastavení jsem nic nenašel....Nainstaloval jsem to na dalších 2 počítačích, a tam to jede bez problémů....
Re: Tony hawk pro skater 4 mi nejede ve fullscreenu.*
Dát v maximalizovaném okně:

Nepomáhá.... :/
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Musí tam být volba přímo v nastavení obrazu, grafiky. Pohledej možnost fullscreen.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12