Předem díky za pomoc Na jakou starší FIFU je aktualizace ?
Na jakou starší FIFU je aktualizace ?
Zdravím, vím že jsou tady jsou na to odborníci, hlavně na fifu. Chtěl bych si zahrát nějakou starší FIFU, abych nemusel mít notebook na napájení. Koukal jsem něco kolem 06,07 , ale jediný problém je ten že jsou tam samozřejmě staré soupisky a od té doby jse to hodně změnilo. A tak jsem se chtěl zeptat jestli je ještě teď na nějakou starší FIFU update soupisek. Nemusí to být k dnešnímu datu ,ale alespoň k roku 2010
Předem díky za pomoc 
Předem díky za pomoc Re: Na jakou starší FIFU je aktualizace ?
Ahoj, určitě bys měl vyzkoušet PES6 (je to lepší než fifa 06), je to nejhranější PESko a vyhází na něj každoročně spousta patchů (soupisky, facy, dresy..)
Re: Na jakou starší FIFU je aktualizace ?
PES je zlo 
No...FIFA11 mě už baví víc jak ProEvo, ale doposud to bylo naopak 
Pro mě nejlepší patch je od Shollyho, jestli nemáš FB, tak ti ty odkazy pošlu ..
// http://www.youtube.com/watch?v=ANINOslm97o
Pro mě nejlepší patch je od Shollyho, jestli nemáš FB, tak ti ty odkazy pošlu ..
// http://www.youtube.com/watch?v=ANINOslm97o
Tak jsem koukal na YouTube na nějaké videa a asi máš pravdu vypadá to dobře a protože už roky preferuji víc PES než FIFU tak mu asi zůstanu věrný, mám doma možná ještě někde origo. A mohl bys poradit kde nějaké patche na to Pro Evo najdu ? Konkrétně na tu 6 ? :-)
Upravil jsem příspěvek 
Ano vidím díky ,předběhl jsi mě :-)
no tak pár linků tam je
to budu stahovat ještě příští rok 
no tak pár linků tam je
stačí když stáhneš texty, kitserver, 0_sound nemusíš stahovat..to je takový doplňek, to stejné i stadiony
Tak stahuji Kitserver a 0_text :-) jak to potom nainstalovat ? Kitserver asi jen smazat původní a do adresáře s hrou místo něj vložit tenhle ? A co texty ? Mohl by jsi mi s instalací pomoc ?
Já jsem teď přeinstalovával PC, takže ProEvo teď momentáně nemám nainstalované..
Ale myslím, že KITSERVER vložíš jenom do adresáře se hrou, 0_text a ostatní vložíš do složky data
Ale myslím, že KITSERVER vložíš jenom do adresáře se hrou, 0_text a ostatní vložíš do složky data
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2985
-
od BRB11
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 10:16