Zaklínač zlomené CD Vyřešeno
Zaklínač zlomené CD
Dobrý den, tak jsem si kdysy dávno koupil zaklínače rozšířenou edici ( Předložim klidně i fotku ) ale 2letý brácha mi zlomil CD , zrovna to čím se hraje ( To nemohl třeba soundtracky ze hry ?
)nevíte jak bych hru zaregistroval aby jela bez cd nebo já nevim ... jakkoliv to udělat 
Google !!!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Zaklínač zlomené CD
Šlo by to udělat,ale nevím jak by to bylo s legálností.Určitě totiž existuje No DVD crack a nebo je možnost připojit obraz disku (nebo mini image)ve virtuální mechanice a tím pádem bys hrál taky bez disku.Obraz disku bys musel stáhnout,jenže tady ti bohužel nemůžeme poradit kvůli pravidlům fóra.
Ale když zadáš do Googlu Fix mini image The Witcher ........................
Ale když zadáš do Googlu Fix mini image The Witcher ........................Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tak buď požádat firmu o zaslání poškozeného média ... nebo sehnat verzi s crackem, virtuální mechaniky moc nedoporučuji, podle mě je to způsob co stojí za prd, ale někdo může na to mít jiný názor 
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Co jsem tak pochopil,tak má hru nainstalovanou a vlastně ani CD nepotřebuje.Jde jen o to mít spouštěcí soubor.A ten je na tom mini image.Výhoda je zřejmá.Žádné hlučné a pomalé načítání z mechaniky a nemusí nikde hledat CD,protože mini image má na disku a stačí jen připojit.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Re: Zaklínač zlomené CD Vyřešeno
A kde teda ten mini image seženu... doufám že to neni až tak moc proti pravidlům fora
Přecejenom jsem tu hru koupil...
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2010 22:10) ---
Problém vyřešen .... thx
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Pro 2010 22:10) ---
Problém vyřešen .... thx
Google !!!