Dobrý den.
Mam problém s notebokem HP Compaq 6720s. Koupil jsem ho s Vistou a před půl rokem jsem si na něj nahrál Windows 7. Všechno v pohodě, ale teď bych potřeboval zprovoznit bluetooth (na párování s telefonem - nechci kupovat kabel) a bluetooth prostě "neni". Přitom na Vistách běžel skvěle, byla tam na to speciální driver. Bohužel, HP už nemá drivery přímo na Windows 7, i přesto většina z nich funguje. Nikoli však na bluetooth. Zkoušel jsem nainstalovat HP Wireless Assistant i Software Support for HP Integrated Module with Bluetooth Wireless Technology (Microsoft Windows Vista) , ale pokaždé se jen vyextrahovali soubory a když došlo na vlastní instalaci, řekne mi to - Turn on the bluetooth to continue. Rád bych!
Nevíte někdo co s tím? Díky
Nemohu zprovoznit Bluetooth - HP 6720s (W7)
Re: Nemohu zprovoznit Bluetooth - HP 6720s (W7)
Bohužel, HP už nemá drivery přímo na Windows 7
Ahoj,no vzhledem k tomu že tam Visty byli a vše fungovalo bez problémů,nevidím důvod přeinstalovat na jinej systém,může se stát že přijdeš i o záruku,ale nejsem si jist.Každopádně bych tam ty Visty vrátil,pokud HP na W7 drivery nemá,tak hold neuspěješ asi.
Windows Vista je největší šmejd co sem kdy byl nucen koupit. Můj osobní subjektivní názor. Měl jsem je tam 2 roky, notebook je starý už 3 roky, takže po záruce jsem tam dal Windows 7. To s tím moc nesouvisí.
Turn on the bluetooth to continue....zkontroluj jestli se v Biosu nenáchází položka k zapnutí Blutučka s možností bud použít vestavěný nebo externí do USB.
tuhle možnost v biosu máš
tuhle možnost v biosu máš
Tak tu jsem tam nenašel. Jedinou kterou jsem nalezl a týká se bluetooth je ta, co postuji ve fotografie níže (omluvte sníženou kvalitu) - povoleno.

zkus ten driver nainstal.tak že na něj klikneš pravým Tl...klik odstranit potíže s kompabilitou...vyber verzi systému kde to fungovalo a zkus instalovat.můžeš jít i niž...třeba do Xp nebo 2000.
je zvláštní že hned po instalaci win 7 si to nenašlo, mě třeba jo a hned to nainstalovalo i všechny programy k tomu z internetu.
skoušel si se kouknout na správce zařízení ?? jestli tam nemáš ikonku neznámý hardware ??
skoušel si se kouknout na správce zařízení ?? jestli tam nemáš ikonku neznámý hardware ??
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3522
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
02 bře 2025 16:09
-
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5230
-
od petr22
10 črc 2024 13:15
-
-
- 2
- 1946
-
od matty
30 říj 2024 19:43
-
-
Výběr bluetooth sluchátek k Macbooku
od HelFix » 04 dub 2025 15:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2079
-
od petr22
05 dub 2025 09:38
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3276
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”