Integrated NVIDIA® GeForce™ 7Series Shader mpdel 3.0 DirectX 9.0 graphics processor.The NVIDIA® nForce™ 630a MCP delivers NVIDIA® Gigabit LAN, and NVIDIA® MediaShield storage management technology allowing easy RAID configuration (RAID 0, RAID 1,RAID10,RAID5,JBOD) for Serial ATA 3Gb/s. a pokud nejsem kopyto tak tam zvukovka je ale při instalaci mě vyběhne stránka plná čísel a dole chce potvrzení Y,nebo N , ypsilon nejde vložit a když dam n tak se vše opakuje,nejsem žadnej přeborník v pc a proto prosím nějakou radu kdo tohle konkretně znáte .Nejde mě přehrat žadny zvuk takže ta zvukovka pořád není jinak vše funguje .Trapím se s tím už 4 hodiny a nechce se mě s tím zase někam běhat(hlavně že ten blbec v obchodě říkal že se nebude muset nic přeinstalovávat že to je skoro totožné) a by ho čert po poli honil.Prosim jestli mate nějakou radu napište jo mam ještě v liště ikonu nějakeho zvukoveho blázna a když na to kliknu tak to chce registrační čislo které však nikde není a nebo zaplatit ,tak jsem s toho jelen a nejen to,diky za jakoukoliv radu.