To je vtip.....
FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se* Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se*
Třeba ta hra je zblblá a považuje tu jednu za virtuální
To je vtip.....
To je vtip.....
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Hm, opravdu tam asi StarForce nemáš
Driver : sfdrv01
Description : StarForce Protection Environment Driver
Version : 1.37
Company : Protection Technology
Driver : sfhlp01
Description : StarForce Protection Helper Driver
Version : 1.5
Driver : sfhlp02
Version : 2.3
Driver : Sfloppy
Description : SCSI Floppy Driver
Version : 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2108)
Company : Microsoft Corporation
Driver : sfvfs02
Description : StarForce Protection VFS Driver
Version : 2.13
Nejspíš máš i virtuální mechaniku, ale nechce se mi to tak pečlivě studovat, možná bych to ani nevyčetl ... ale elby jsem tam zahlédl, ovšem netroufám si tvrdit, že to zrovna patřilo k virtuálce, ale je to docela možné (Clone CD + virtuální mechaniky jsou v pozdějších verzích jeden balík).
Driver : sfdrv01
Description : StarForce Protection Environment Driver
Version : 1.37
Driver : sfhlp01
Version : 1.5
Driver : sfhlp02
Version : 2.3
Driver : Sfloppy
Description : SCSI Floppy Driver
Version : 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2108)
Company : Microsoft Corporation
Driver : sfvfs02
Description : StarForce Protection VFS Driver
Version : 2.13
Nejspíš máš i virtuální mechaniku, ale nechce se mi to tak pečlivě studovat, možná bych to ani nevyčetl ... ale elby jsem tam zahlédl, ovšem netroufám si tvrdit, že to zrovna patřilo k virtuálce, ale je to docela možné (Clone CD + virtuální mechaniky jsou v pozdějších verzích jeden balík).
Děkuji všem, kteří se zapojili do diskuze o problému spuštění FIFA 06. Po prostudování názorů vč. odkazů jsem odinstaloval CLONE CD a NERO, stahl a spustil Ccleaner a znovu nainstaloval hru FIFA 06. Hra se nainstalovala úspěšně a jede. Chyba je, že po návratu do Windows XP jsou všechny ikony na ploše popřehazovány. Po nové instalaci CLONE CD a NERO hra nejde spustit. Takže vše zopakovat a budu-li potřebovat archivovat data na DVD - nainstalovat si NERO.
Zřejmě tato starší hra má ochranu StarForce. Přitom od stejné firmy EA Sport - NHL 09 jede bez jakýchkoliv problémů. Bohužel konstelace mého pracovního počitače /grafická karta 64 MB/ umožňuje maximálně FIFA 07, která již není na trhu.
Ještě zkusím podle článku "Jak odstranit z PC StarForce" toto odstranit a vyzkoušet jak se to projeví.
Ještě jednou díky.
Zřejmě tato starší hra má ochranu StarForce. Přitom od stejné firmy EA Sport - NHL 09 jede bez jakýchkoliv problémů. Bohužel konstelace mého pracovního počitače /grafická karta 64 MB/ umožňuje maximálně FIFA 07, která již není na trhu.
Ještě zkusím podle článku "Jak odstranit z PC StarForce" toto odstranit a vyzkoušet jak se to projeví.
Ještě jednou díky.
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Holt tak se trestá koupě originálů. 

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
liborek: Ano, to by mohlo být řešení (stáhnout si z Netu jinou verzi FIFA 07 s pořádným a bezproblémovým crackem)
Ale já nic neříkal 
- liborek
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
Já už jinde psal,že ikdyž mám originálky/Crysis,Mercenaries2/,tak je stejně bez "pomoci"
nespustím.A vůbec mě to nežere.Mám je poctivě koupené.Tedy, ovšem, žere mě ten přístup výrobců.
nespustím.A vůbec mě to nežere.Mám je poctivě koupené.Tedy, ovšem, žere mě ten přístup výrobců.Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
To je všechno fajn, ale pro toho kdo umí jen Autocad, Excel , Word a jen základní úpravy v PC je to asi neřešitelné. Podrobný návod asi není možné uveřejnit.
Návody si musíš najít jinde, existují, ale tady na fóru je nenajdeš a psaní by bylo zbytečně, stačí hledat na Netu, případně přelouskat anglinu, nebo si ji nechat přeložit.
-
richchie
- Master Level 9.5

- Pohlaví:

- Stav:
Neinstaluj to clone cd a odinstaluj starforce
http://www.star-force.com/support/drivers/
Stáhni zip-rozbal-spustit exe-remove driver a restart.Vyzkoušej jestli hra funguje.
http://www.star-force.com/support/drivers/
Stáhni zip-rozbal-spustit exe-remove driver a restart.Vyzkoušej jestli hra funguje.
Re: FIFA 06 našel emulovanou CD/DVD mechaniku a nespustí se* Vyřešeno
Vše jsem provedl a hra jede, Nero pracuje a ikony na ploše drží. Takže problém považuji za vyřešený. Díky za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 8090
-
od Luk4579