Tři notebooky vyberte mi jeden na hry .
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tři notebooky vyberte mi jeden na hry .
To jsou mi starosti, vždyť k tomu účeklu najdeš tuny programů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- domitea
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ani nemusí hledat, v omezené míře to zvládnou i Windows 

dost výstižně ti to popsal..X..předně si musíš rozmyslet na co PC budeš používat.Jestli chceš být mobilní(použ. ve škole nebo v práci) nebo si občas zapařit na chvíli nějakou tu hru a nemáš doma dost prostoru na klasický PC vem notebook(ale v ceně 15 000 Kč )od toho žádný zázrak nečekej.Za ty prachy(teda bez woken) by se nechalo postavit PC středního výkonu na kterém by šlo vše bez problémů.Další velkou výhodou je možnost inovovat hardware a hlavně vychytat přehřívaní některých komponent jak na desce tak i na přídavných kartách.
Já teď chci notebook hlavně na hry a příští rok jak vindu ze základky, tak ho budu potřebovat hodně do škole..
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
Ja chci jen vědět který z nich je ten nejlepší !
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
Na co ti bude notebook na střední ? Zbytečnost..až na výšku je potřeba..
Budu chodit na Informační obor (informatika)
A neumíš rozdělit disk 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Životnost laptopů je dnes 2 / +-3 roky. Za tuto dobu si mobilní zařízení užije svoje a pak se akorát nadává. Pořizovací cena 15k není rozhodně na herní stroj, takže buď řeš kvalitní pracovní (mobilní) věcičku a nebo něco na hry. To je jen doporučení. Abys nečekal zázrak a navíc za rok nepřemýšlel, jak upgradovat grafiku - jak už tady někdo zkoušel. 
//informatika je hrozně moderní a dělá jí každej. A málokdo ví, o čem to je
//ten co nahodil Žbeky je asi nejvýkonější, co se dá pořídit za tyhle peníze!

//informatika je hrozně moderní a dělá jí každej. A málokdo ví, o čem to je

//ten co nahodil Žbeky je asi nejvýkonější, co se dá pořídit za tyhle peníze!
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Nejvýkonnější je na tom mém odkaze, ale peníze jsou skoro v částce, za které jsem si kupoval své 1. PC (pozor, ne notebook!) v květnu 1999.
Žbeky píše:Utl jsem se, když jsem nedal odkaz - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE10W1
Jaký mám k tomuto vybrat HDMI kabel (5ti mertovej) ? Nejlépe z MALL.cz ?? Děkiji..
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Led 2011 16:25) ---
Nebo je v balení ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě v balení není. A kup dle libosti nějaký 1.3
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.