Takze tento kolega by mel byt ok?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O000000P6L
Pocitac se neumi resetovat
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pocitac se neumi resetovat
Doporučuji též spustit kontrolu všech disků (postupně) s opravou případných chyb. Trvá déle, podle velikosti disku. U disku se systémem proběhne až po restartu, nebo novém startu. Kontrolu musíš nechat proběhnout až do konce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak zkontrolovano a zadna chyba. rad bych radu, jak vyloucit chybu procesoru, abych si mohl vzit pod pazi Motherf***er Board a vyrazit do alfacompuna reklamaci. Jinak uz mi z toho asi hrabne.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš ve složce Windows\Minidump nějaké soubory s výpisem paměti z doby havárie (.dmp) tak je upni.
Po BSOD se vytvoří pouze pokud máš povolený stránkovací soubor a většinou obsahují užitečné informace o původu havárie.
Paměť je otestována v celém rozsahu? (některé utility dokáží otestovat pouze první 4GB)
Po BSOD se vytvoří pouze pokud máš povolený stránkovací soubor a většinou obsahují užitečné informace o původu havárie.
Paměť je otestována v celém rozsahu? (některé utility dokáží otestovat pouze první 4GB)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Hm, tak Widle se tvari, ze se nic nestalo. To je fakt divny. Pameti jsem testoval po jedne...vse je ok. Procesor jede v pohode, kdyz to zamrzne, ta nesviti svetelko aktivit procesoru. zitra dopoledne beru compa a dam ho do servisu na diagnostiku, pak sem dam vedet, co s tim bylo
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2011 00:15) ---
no tohle je k tematu, nevim jestli to pomuze...diky
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Led 2011 00:15) ---
no tohle je k tematu, nevim jestli to pomuze...diky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Možná nějaká nekompatibilita Win7 64 bit s grafickou kartou, případně s ovladačem GK.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Po delsi odmlce zdravim.
Tak vyresen problem s restartovanim a koupil jsem novy zdroj 500W a preinstaloval OS a bios dal na default, jak jsem avizoval
Problem se presunul......graficka karta
) se asi odhalila
po graficky narocne pasazi se PC seklo, tzn, ze bzuceni atd jindy se to proste restartuje
nameril jsem hodnoty napeti na jadrech CPU O,99V oproti standardu 1,34 coze je dost, ale pocitac bezel
je tam (koupil jsem dle krabicky Gigabyte radeon ati HD 4550)....W7 64bit hlasi, ze je tam ta sama ale HD4350.....
jenze s takovymi parametry, jako ma HD 4550.
nevim jak premluvit windows, aby pak pracoval s ovladacem z netu....nejnovejsi na HD4550, funguje jako kdyby tam byl spatny ovladac
nevim jestli to s tim souvisi a nebo je problem primarne v grafarne.
dekuji moc
Tak vyresen problem s restartovanim a koupil jsem novy zdroj 500W a preinstaloval OS a bios dal na default, jak jsem avizoval
Problem se presunul......graficka karta

po graficky narocne pasazi se PC seklo, tzn, ze bzuceni atd jindy se to proste restartuje
nameril jsem hodnoty napeti na jadrech CPU O,99V oproti standardu 1,34 coze je dost, ale pocitac bezel
je tam (koupil jsem dle krabicky Gigabyte radeon ati HD 4550)....W7 64bit hlasi, ze je tam ta sama ale HD4350.....
jenze s takovymi parametry, jako ma HD 4550.
nevim jak premluvit windows, aby pak pracoval s ovladacem z netu....nejnovejsi na HD4550, funguje jako kdyby tam byl spatny ovladac
nevim jestli to s tim souvisi a nebo je problem primarne v grafarne.
dekuji moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1968
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek