Jak upgradovat prohlížeč ??
Jak upgradovat prohlížeč ??
Kdo poradí jak upgradovat prohlížeč, když mi nelze nic stáhnout ?? Nyní používám Explorer, byla mi doporučena Opera, ale jak jí dostat do PC, když se mi vždy při pokusu o stáhnutí objeví věta "Požadovaný vyhledávaci klíč nebyl nalezen v žádném aktivním aktivačním kontextu ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak upgradovat prohlížeč ??
Tady je bez problémů ke stažení.Stačí kliknout na stáhnout - http://www.slunecnice.cz/sw/opera-11/stahnout/
Jestliže to nejde stáhnout máš problém v PC.
Jestliže to nejde stáhnout máš problém v PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ak nemáš iný prehliadač a cez Explorer sa nedá sťahovať, tak je buď zle nastavený, alebo treba dať rovno log do príslušnej sekcie sem na fórum, ale to nemôžeš, lebo si zrejme nemôžeš stiahnuť ani príslušné programy na preskenovanie PC. Takže najjednoduchšie bude stiahnuť na inom PC Operu do kľúča a potom dať do svojho PC, alebo si ju pošli mailom do svojej schránky ako prílohu z iného PC, prípadne popros niekoho známeho nech ti stiahne najnovšiu http://www.opera.com/download/ a pošle ti ju ako prílohu mailom, bude ju asi musieť zbaliť do zipu alebo raru. Potom nainštaluješ a môžeš už podľa pokynov postupovať ďalej. viewforum.php?f=70
Přes Explorer se opravdu nedá stahovat z Netu, protože Explorer = Průzkumník. Zapni Internet Explorer 

Brano, díky moc !! Zkusím, snad se zadaří...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3954
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5560
-
od HelFix