Nic moc zdroj. to už radši 400W Seasonic: http://www.alza.cz/seasonic-ss-400et-f3-d167021.htm
Ale celkově tam mají naprd výběr a jsou předražení
Pc do 10tis
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc do 10tis
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ok už jsem se rozhodl vezmu zboží od Alfacomp.
Ještě otázečka:
Není tahle grafika lepší http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000XE7
než tahle? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000U6Q
Ještě otázečka:
Není tahle grafika lepší http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000XE7
než tahle? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 4000000U6Q
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
NENÍ. 5750 je výkonější.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ok,sice nevim v cem je vykonejsi ale dobre.
Vzdycky jsem si myslel ze 1gb je vic nez 512mb,ale to asi neni u grafik rozhodujici.
Odeslano z Htc Wildfire
Vzdycky jsem si myslel ze 1gb je vic nez 512mb,ale to asi neni u grafik rozhodujici.
Odeslano z Htc Wildfire
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zas jeden, co si myslí, že grafická paměť je nejdůležitější. K čemu ti bude spousta paměti, když čip bude natolik pomalý, že ji nebude stačit zásobovat a číst?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Velikost paměti není rozhodující údaj. U totožných karet se stejnými parametry a výkonem je pak lepší (a většinou dražší) ta s více MB, ale jinak ne.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Já se chtěl jen zeptat, ať nemusím zakládat nové téma, jsou ty bedny od Cooler Master kvalitní? Ta na odkazu od uživatele Žbeky se mi docela líbí. Ta co máme doma teď je na nic. Odhlučnit pořádně nejde, protože je to hrozně tenký plech a hučí to celé. Tak jestli takovou bednu někdo máte. Děkuji.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V té cenové kategorii jsou velmi dobré. Samozřejmě skříň za 2k bude zas trochu jinde. CM jsou ale takové levné využitelné skříně, které neurazí ani vzhledem, ani funkcema, ani cenou.
No, mě se líbí právě vzhledově. Všechny bedny co se dívám po obchodech, tak všechno stojí buď nehorázné prachy, nebo to vzhledově trošku nepobírám. Mě se jednalo spíše, jestli je trošku dobře zpracovaná, ať opět nedrnčí a nejsou díry na harddisky a mechaniky někde jinde apod. Je to bez zdroje za nějakých necelých 900,- kč což je slušná cena. Viděl jsem jednu v obchodě, která je bez zdroje, ale cena 1800,- kč, což se mi zdá už moc. Ta co máme teď stála kdysy asi nějakých 750,- kč i se zdrojem, takže kvalita tomu odpovídá, tedy mizerná. A stojí to za prd, jak už jsem psal výše.
Tak děkuji za odpověď a omlouvám se za odbočení od tématu.
Tak děkuji za odpověď a omlouvám se za odbočení od tématu.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máme jednu levnou Cooler Master doma a spokojenost. Vzhled hezký, nikde nic nedrnčí, má v sobě dva ventilátoru (doporučuji jeden vzadu a druhý vepředu) a je to i tiché. Jeden ventilátor už tam byl a druhý jsem dal co jsem dostal ke zdroji Enermax. Problém by mohl nastat ve velikosti. Je malá. to znamená, že bys mohl narazit při instalaci většího chladiče a nebo GK, což se nepředpokládá vzhledem k tvé sestavě. Blbě se tam montují HDD, ale to se také nedělá často, pokud vůbec. V této ceně je to velice zajimavá možnost, kterou si myslím vyčítat nebudeš. Je tedy především vhodná pro ty, kteří často nebo vůbec neupgradují.
No já zatím přestavbu neplánuji. Ty dva harddisky, dvě jednotky a základní desku bych snad zvládl přehodit. Chladič mám taky od Coolermasteru a není to nějaký obr.
http://www.exasoft.cz/coolermaster-chla ... 32272.html
Tenhle nebo podobný.
V budoucnu mám plány jen na ten nový zdroj, jak řeším v jiném tématu a grafiku. Jinak zatím nic. Vím že ta má sestava je už zastaralá, ale nám se sestrou to zatím stačí. Máme to jen na prohlížení internetu a jednodušší hry.
Možná ale kdybych někdy kupoval nějakou lepší sestavu, tak to jsou univerzální rozměry, ne? Každá základní deska by měla teroreticky jít dát do každé bedny. Samozřejmě se někdy stane, že špatně vychází některé konektory, sloty apod. Ale jinak vím že na ty šroubky pro uchycení Boardu by měla být nějaká norma.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2011 12:37) ---
Tu bednu co máme teď, tak to je taková hodně levná a nejde pořádně odhlučnit. jak už jsem se nedávno ptal v jiném tématu, pořád mi to hrozně rezonuje, spíše takový dunivý zvuk od harddisků. Když občas zvýším otáčky ventilátorů, to mi nevadí, není to tak špatný zvuk. Ale ty harddisky to je hnus. Tak proto chci nějakou slušnější bednu, která dokáže počítač utišit, alespoň trošku a všude všechno nedrnčí.
http://www.exasoft.cz/coolermaster-chla ... 32272.html
Tenhle nebo podobný.
V budoucnu mám plány jen na ten nový zdroj, jak řeším v jiném tématu a grafiku. Jinak zatím nic. Vím že ta má sestava je už zastaralá, ale nám se sestrou to zatím stačí. Máme to jen na prohlížení internetu a jednodušší hry.
Možná ale kdybych někdy kupoval nějakou lepší sestavu, tak to jsou univerzální rozměry, ne? Každá základní deska by měla teroreticky jít dát do každé bedny. Samozřejmě se někdy stane, že špatně vychází některé konektory, sloty apod. Ale jinak vím že na ty šroubky pro uchycení Boardu by měla být nějaká norma.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Led 2011 12:37) ---
Tu bednu co máme teď, tak to je taková hodně levná a nejde pořádně odhlučnit. jak už jsem se nedávno ptal v jiném tématu, pořád mi to hrozně rezonuje, spíše takový dunivý zvuk od harddisků. Když občas zvýším otáčky ventilátorů, to mi nevadí, není to tak špatný zvuk. Ale ty harddisky to je hnus. Tak proto chci nějakou slušnější bednu, která dokáže počítač utišit, alespoň trošku a všude všechno nedrnčí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký zakoupit notebook do 10tis?
od zuzana3 » 17 led 2025 20:42 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1130
-
od peta501