Dobry den,
Asi pred pol rokom som mal nasledovny problem. Win7 64b sa mi z nicoho nic restartoval a po restarte mi nabehla hlaska bluescreen error. Po hladani na forar som to vyriesil dokupenim ram - teraz mam 3GB. Problem prestal.
Tento krat je to horsi problem, uz asi 2 mes zapasim so startovanim PC. A to
1 alternativa je ze mi win normalne nabehava s tym ze to vydno na monitore no ako sa ukaze logo win pri starte tak mi to zamrzne. Musim to na tvrdo restartovat. Nasledne sa mi uz nezapne ani monitor - teda nejde donho signal. Takto to restartuvavam asi 7 x (nicim HDD nenormalne) Potom to normalne nabehne.
2 alternativa je ze uz pri prvom starte mi nenabehne monitor, PC pracuje (blika cernena kontrolka) asi 4 sec potom prestane a mozem zas restartovat.
Monitor je LG Flatron w2234S 22 palcovy
Tento problem sa stava asi 2x-3x do mesiaca proste ho to chyti a 1-2 dni nemozem zap PC normalne.
Sem tam mi vypise startup repair. Vlozim DVD a "opravi" sa to.
Je to sposobene grafickou, HDD alebo win? Ked mi vlastne neukaze na monitore ani ten podtrznik co blika ani uvodne logo (neake uvodne modre logo sa mi tam zobrazuje vzdy pri starte) Teda nemam moznost ist ani do Biosu tym padom....
Poradte prosim
Nerad by som sa vzdal win7 novu uz aktualizovat nemozem...
Win7 start-monitor
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Win7 start-monitor
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Jediná možnost je vyzkoušet, co je vadné. Vyměň grafiku a zkus start. Diskem to podle mě nebude. Grafika nebo monitor. Zkontroluj,jestli není někde přelomený kabel od PC do monitoru
Jediná možnost je vyzkoušet, co je vadné. Vyměň grafiku a zkus start. Diskem to podle mě nebude. Grafika nebo monitor. Zkontroluj,jestli není někde přelomený kabel od PC do monitoru
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Když budeš v tom kontrolování tak se podívej jestli není ohlý některý pin na kabelu od monitoru
Dakujem za navrhy. Bohuzial nemam inu graficku kartu, ktoru by som zamenil. Kabel som skontroloval + piny - su v poriadku. Ak by bol zly kabel tak by sa mi skor asi ukazalo check signal cable a PC normalne nabehol. Ak by bola zla graficka - tak preco sa zastavi cinnost PC. Pri starte po 5s nic nepracuje.
A este jedna vec, ktoru som zabudol napisat. Pri opisanom probleme po restarte klasicky bliknu kontrolky na klavesnici a dalej nesvieti ani jedna, kdezto mala by svietit num(aspon to tak stale bolo) Proste vsetko je mrtve...
Mna len zaraza, ze ak mi aj nabehne display tak pri logu win to zamrzne a hotovo mozem restartovat...
A este jedna vec, ktoru som zabudol napisat. Pri opisanom probleme po restarte klasicky bliknu kontrolky na klavesnici a dalej nesvieti ani jedna, kdezto mala by svietit num(aspon to tak stale bolo) Proste vsetko je mrtve...
Mna len zaraza, ze ak mi aj nabehne display tak pri logu win to zamrzne a hotovo mozem restartovat...

Opravdu by to chtělo ozkoušet jiné komponenty jestli se chceš vyhnout formátování disku, avšak ani to by nezaručilo vyřešení problému, jestliže by některá HW komponenta byla vadná...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11047
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41