Nelze zapnout notebook bez napájení Vyřešeno
Nelze zapnout notebook bez napájení
Zdravím, mám notebook HP Compaq 615, a nyní mi začal dělat to, že když ho vypnu, tak bliká kontrolka jako kdyby neměl šťávu, tak se ani nezapne. Přitom když ho napojím na napájení a zapnu, tak má 63%, ale stále bliká
nevíte co s tím, napadlo mě jestli ho zkusit třeba nabít úplně do plna... ale nevím jestli to pomůže, tak pak napíšu jak jsem na tom, pokud by někdo věděl jak na něj prosím pište, díky.

Re: Nelze zapnout notebook bez napájení
To je jasne spatna baterie , zkus sehnat novou , tento problem zrovna resi kamarad , nahoda
...
/EDIT nebo taky zdroj , jestli je v zaruce bez s nim do obchodu a jestli ne jeste pockej na nejaky odpovedi ...

/EDIT nebo taky zdroj , jestli je v zaruce bez s nim do obchodu a jestli ne jeste pockej na nejaky odpovedi ...
Tak vada ve zdroji možná je, ale nevím no jak to může být zdrojem, když mám 63% baterie a notebook najede jen se zdrojem 

Treba to spatne ukazuje , nebo je poskozenej kontakt ty baterie , nebo cela a mas to teda v zaruce ?
jj v záruce je, zkusím to ještě nabít do plna a uvidím co se bude dít, zatím jsem na 82%
Mozna by jeste pomoh clear cmos , napadlo me jestli neni neco spatne v BIOSU , ale newim jak se u notasu dela =( . V manualu to bude nejspis ...
Re: Nelze zapnout notebook bez napájení Vyřešeno
podobný problém s tabletom compaq. riešenie - vybrať z NB batériu a po chvíli vložiť naspet.
pig me and the whore
Tak nakonec pomohlo co napsal lokkju, i když jsem ji předtím také zkoušel na chvíli vytáhnout, vrátil jsem ji tam hned a nešlo to teď jsem ji nechal venku asi 5 minut a už se zdá být vše v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4002
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3269
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
- 10
- 4473
-
od Dolpi