Kurzor myši se ve hře nehýbe!
Re: Kurzor myši se ve hře nehýbe!
Direct jsem přeinstaloval, ale žádná změna...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Problém nebude v myši, ale v té hře, kde myška fixluje. Nedivil bych se, pokud hra není originál.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jak Titan Quest, tak i Loki jsou originál!!! Byly jako plné hry na DVD ve Score.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A máš ověřeno, že obě hry běhají bez problémů pod Win7? Mrkni na DVD Score nebo na jejich stránky, zda tam o hrách není něco více, či jsou vhodné pro Win7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tim to nebude to je upe blbost , navic mam odskousene i na neorigo bezi v pohode na vsech mysich ...
Omlouvám se, že píšu po tak dlouhé době...
Nenašel jsem, jestli jsou hry vhodné pro Win 7. Nenapadlo mě, že by v tom mohl být problém. Navíc tento problém je zatím jen u dvou zmíněných her, u jiných je vše v pořádku.
Nenašel jsem, jestli jsou hry vhodné pro Win 7. Nenapadlo mě, že by v tom mohl být problém. Navíc tento problém je zatím jen u dvou zmíněných her, u jiných je vše v pořádku.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ha,taky mám teď úplně stejný problém a to konkrétně s hrou caesar 3 demo.Mám win 7.U ostatních spíše trošku starších hrách např age of empires 2 to jede v pohodě.Jak jsem si nainstaloval caesara poprvé tak po spuštění myš nereagovala a navíc mně to vyhodilo ze hry s tím,že mi to psalo nějaký kod.Pak jsem si ho stáhnul a nainstaloval odjinud.Tentokrát mně to pustilo do hry,ale kurzor zase nefungoval.Řekl bych,že to bude win.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už sem to zjistil měl jsem stejný problém, problém spočívá v tom že stejně jako procesor tak i grafická karta funguje v určitých frekvencích.
Je to tím že prostě má malý rozsach (není podporovaná pro tu hru) vyřešil jsem to tak že mě napadlo zvýšit výkon Grafiky!
Tím že jsem změnil rozlišení obrazovky
Je to tím že prostě má malý rozsach (není podporovaná pro tu hru) vyřešil jsem to tak že mě napadlo zvýšit výkon Grafiky!
Tím že jsem změnil rozlišení obrazovky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1513
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek