Původní závada KM Player nepřehrává stream video stažené např ze stránek TV Nova např. díly seriálu ulice.
Pokusil sem se KM Player odinstalovat a vyčistit PC a nahrát znovu. Jenže sem zřejmě při čištění odebral i nějaký klič co měl zřejmě zůstat a KM Player začal házet chybové hlášky. Znovu sem odinstaloval KM Player dále jsem odinstaloval Winfast TV Usb kartu a přidružené programy a vrátil Widows media player do verze 9 začal znovu čistit PC. Po nové instalaci KM Playeru stále chybové hlášky. Protože už sem na to neměl nervy znovu sem odinstaloval KM player a nahradil jej VLC playerem. U Manželky sem se se zlou potázal ale konečně přehraje vše. Nyní se k manželčině PC vracím striktně je vyžadován KM player s opravou původní chyby a příjem TV.
Poprosím navrhněte postup pro návrat do původních parametrů nastavení NTB nebo potvrďte můj názor t.j. Odinstalace všeho co má neco společného s videem včetně Adobe playeru pro přehrávání streamu v prohlížečích. Vyčištění PC. Pak dát HJT log na PC-Help pro dočištění. Na konec začít nové instalace s tím že bych potřeboval někoho kdo poradí co při které instalaci povolit aby v tom zas nebyl bordel a hrálo všechno tak jak má.
Video - kodeky - přehrávače - problém - navrhni řešení Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Video - kodeky - přehrávače - problém - navrhni řešení
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Video - kodeky - přehrávače - problém - navrhni řešení
Máš body obnovy OS? Ale počítej, že se vše vrátí zpět ... i tvá práce zahučí do černé díry ...
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Video - kodeky - přehrávače - problém - na vrhni řešení
No je to nejrychlejší řešení uděláme zálohy a pak to zkusím spustit alespoň bychom se dostali zpět k původnímu problému kdy KM player nepřhrával stream.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Video - kodeky - přehrávače - problém - navrhni řešení
tak sem udělal zálohy a mezitím se udělal další bod obnovy a smazal se ten který sem potřeboval Jaké řešení navrhujete nyní když melze PC vrátit před požadované výše popsané operace?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Video - kodeky - přehrávače - problém - navrhni řešení Vyřešeno
když se nikdo další neozval jedu dle svého názoru popsaného výše Další ývrhy jsou tudíž bezpředmětné uzavírám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 3138
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
-
- 2
- 1121
-
od extrem