Nefunkční systémové zvuky
Nefunkční systémové zvuky
Mám menší problém,z počítače se mi ztratily veškeré systémové zvuky.Veškeré nastavení je v pořádku,( i kodeky a ovladače) na kartě "Zvuky a zvuková zařízení" chybí pouze přehrávání MIDI- po doplnění do okna a kliknutí na" Použít" + OK zůstane okno prázdné.Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.Děkuji předem za jakoukoliv radu.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.
Tím míníš přehrávání z HD? Pokud ano, tj. přehrávání z HD - v regulátorech hlasitosti klika WAVE - funguje, zkus se podívat, zda máš soubory zvuků pro windows na svým místě - c:/windows/media/*.* - a zda v Nastavení/ovládací panely/zvuky a zvuková zařízení zůstalo na kartě Zvuky zachovaný přiřazení Událost - zvuk.
Pokud ti mp 3 a fideo hraje jen z CD mechaniky, pravděpodobně máš v nastavení zvuku staženou nebo mutnutou kliku WAVE. S MIDI tahle záležitost nesouvisí.
Prostě se např. v Průzkumníkovi přepneš do tohoto adresáře a uvidíš, jestli tam zůstaly soubory xxxx.wav
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
ProStaff: pokud je problém jen se systémovými zvuky, není důvod přeinstalovávat celé wokna. A kde jsi přišel na to, že reinstal je záležitostí 30 minut? 

Znáte pravidla?
ProStaff píše:Oprav windows nebo je zformatuj!!! a 1000% to pude!!! sice to zabere 30 min ale nemusis na d nicim premejslet""!
Hmm, fakt dobrej nápad a víte jak dlouho se pak windows musej nastavovat a upravovat, aby byly ve stavu jako před zformátováním disku?? to raději budu chvíli přemejšlet než abych pak několik dnů nemoh pc naplno využívat...
Já bych se zkusil podívat do "Ovládací panely/Nástroje pro správu/Služby" a úplně dole by se v seznamu mělo vyskytovat "Zvuk systému Windows" zkontrolujte zda je tato službá aktivní. Zda stav ukazuje spuštěno. Jinak na tu službu "Zvuk..." klepněte pravým tlačítkem myši volba vlastnosti, typ spouštění automaticky...
Re: Nefunkční systémové zvuky
Karlik71 píše:Mám menší problém,z počítače se mi ztratily veškeré systémové zvuky.Veškeré nastavení je v pořádku,( i kodeky a ovladače) na kartě "Zvuky a zvuková zařízení" chybí pouze přehrávání MIDI- po doplnění do okna a kliknutí na" Použít" + OK zůstane okno prázdné.Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.Děkuji předem za jakoukoliv radu.
Já mám stejný problém. Systémové zvuky se mi už podařilo vyřešit (chyběl soubor), ale pořád nemůžu přehrát midi.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím, že to není rada, ale je tak nezbytné přehrávat MIDI? Před pár lety, kdy jsem používal MIDI pro řízení externích efektů, bicího sampleru a jako vstup pro MasterKeyboard, při nahrávání muziky do CakeWalku, bych to viděl, jako zlo, kdyby nešlo, ale dnes to snad taková trága není 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28576
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47