Nefunkční systémové zvuky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Karlik71
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Nefunkční systémové zvuky

Příspěvekod Karlik71 » 23 lis 2006 13:43

Mám menší problém,z počítače se mi ztratily veškeré systémové zvuky.Veškeré nastavení je v pořádku,( i kodeky a ovladače) na kartě "Zvuky a zvuková zařízení" chybí pouze přehrávání MIDI- po doplnění do okna a kliknutí na" Použít" + OK zůstane okno prázdné.Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.Děkuji předem za jakoukoliv radu.

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 23 lis 2006 18:38

Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.

Tím míníš přehrávání z HD? Pokud ano, tj. přehrávání z HD - v regulátorech hlasitosti klika WAVE - funguje, zkus se podívat, zda máš soubory zvuků pro windows na svým místě - c:/windows/media/*.* - a zda v Nastavení/ovládací panely/zvuky a zvuková zařízení zůstalo na kartě Zvuky zachovaný přiřazení Událost - zvuk.
Pokud ti mp 3 a fideo hraje jen z CD mechaniky, pravděpodobně máš v nastavení zvuku staženou nebo mutnutou kliku WAVE. S MIDI tahle záležitost nesouvisí.

Karlik71
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Karlik71 » 24 lis 2006 08:36

díky za odpověd, jenom nevím jak mám zkontrolovat jestli jsou zvuky windows na svém místě...(příkaz c:/windows/media/*.* vložím kam????)

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 25 lis 2006 12:39

Prostě se např. v Průzkumníkovi přepneš do tohoto adresáře a uvidíš, jestli tam zůstaly soubory xxxx.wav
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

ProStaff
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod ProStaff » 26 lis 2006 14:03

Oprav windows nebo je zformatuj!!! a 1000% to pude!!! sice to zabere 30 min ale nemusis na d nicim premejslet""!

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 26 lis 2006 15:23

ProStaff: pokud je problém jen se systémovými zvuky, není důvod přeinstalovávat celé wokna. A kde jsi přišel na to, že reinstal je záležitostí 30 minut? :shock:
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Minor
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Minor » 26 lis 2006 16:02

ProStaff píše:Oprav windows nebo je zformatuj!!! a 1000% to pude!!! sice to zabere 30 min ale nemusis na d nicim premejslet""!

Hmm, fakt dobrej nápad a víte jak dlouho se pak windows musej nastavovat a upravovat, aby byly ve stavu jako před zformátováním disku?? to raději budu chvíli přemejšlet než abych pak několik dnů nemoh pc naplno využívat...

Já bych se zkusil podívat do "Ovládací panely/Nástroje pro správu/Služby" a úplně dole by se v seznamu mělo vyskytovat "Zvuk systému Windows" zkontrolujte zda je tato službá aktivní. Zda stav ukazuje spuštěno. Jinak na tu službu "Zvuk..." klepněte pravým tlačítkem myši volba vlastnosti, typ spouštění automaticky...

Tina13
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nefunkční systémové zvuky

Příspěvekod Tina13 » 07 led 2007 22:50

Karlik71 píše:Mám menší problém,z počítače se mi ztratily veškeré systémové zvuky.Veškeré nastavení je v pořádku,( i kodeky a ovladače) na kartě "Zvuky a zvuková zařízení" chybí pouze přehrávání MIDI- po doplnění do okna a kliknutí na" Použít" + OK zůstane okno prázdné.Při přehrávání jiných médií např.Mp3 nebo filmů zvuk funguje zcela normálně.Děkuji předem za jakoukoliv radu.

Já mám stejný problém. Systémové zvuky se mi už podařilo vyřešit (chyběl soubor), ale pořád nemůžu přehrát midi.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 led 2007 07:34

Já vím, že to není rada, ale je tak nezbytné přehrávat MIDI? Před pár lety, kdy jsem používal MIDI pro řízení externích efektů, bicího sampleru a jako vstup pro MasterKeyboard, při nahrávání muziky do CakeWalku, bych to viděl, jako zlo, kdyby nešlo, ale dnes to snad taková trága není :wink:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční WiFi na Androidu
    od HxxxV » 26 črc 2024 20:59 » v Administrace sítě
    10
    28576
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    22 led 2025 21:47
  • Nefunkční USB Flash Disk?
    od Dolpi » 01 zář 2024 10:52 » v Problémy s hardwarem