Dobrý den, není to tak dlouho co jsem řešil problém s pády systému, vypadalo to že je problém vyřešený ale je to tady zase. Přikládám soubory které se po pádu vytvoří. http://www.uloz.to/7487433/dmp-a-xml-soubory-rar Předem díky za každou radu, fakt nevím co s tím a pěkně mě to...
Pokud jsi od toho loňského listopadu nezaznamenal až do letošního ledna žádnou BSOD (po odstranění toho energy saveru), stejná chyba to nebude. Neupdatoval jsi v lednu ovladače grafické karty? Napiš mi víc podrobností o grafickém subsystému. Nemáš tam nainstalovanou nějakou utilitu motající se okolo grafiky? (např. software k LCD monitoru atd. ) Jinak jsem si všiml, že to dělá hlavně při hraní WoW a tahle chyba je jedna z mála, která se dá vyvolat i programem běžícím v uživatelském módu. Mohla by to být třeba chyba v samotném WoW.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
1) Nejprve zkus spustit services.msc, najít službu ATI External Event Utility zastavit ji a zakázat její spuštění. 2) Pokud to nepomůže, můžeš zkusit se pomocí obnovy systému vrátit někam na začátek ledna. 3) Můžeš zkusit vrátit se ke starší verzi ovladače GK. Měl jsi tam tuším verzi 10.8. (můžeš zkusit nainstalovat pouze samotný ovladač bez Catalystu a ostatních píčovinek) 4) Spustit zase Verifier a čekat, jestli z něj něco rozumného vypadne.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní -naše problémy jsou pouze v naší hlavě -okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ -nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Uvidíme, ale chyba bede někde v grafickém subsystému. dxgmms1.sys je součást DirectX. Podívej se i na herní fóra, zda někdo nemá nějaké řešení.
Tak 9 dní bez modré obrazovky což je moc fajn. Teď by mě zajímalo co bylo za problém. Mám ty starší ovladače 10.8, navíc pouze ovladač bez těch dalších utilitek od amd a ještě jsem snížil detaily ve WoW z ultra na high. Jedno z toho ty pády způsobuje.
dalších 8 dní uteklo a vše v pořádku tak snad už bude klid, zatím díky a zamykám
Dobrý den,
touto dobou již měsíc mám neustále problém s BSOD.
Jednalo se o Driver_irql_less_or_not_equal, avšak dle všeho po nainstalování nejnovějšího Nvidia ovladače to začalo být Video_tdr_failure. Netuším proč se to změnilo, ale je pravda, že...
Poslední příspěvek
6 let stary herni notebook, u toho clovek muze byt rad, ze jde jeste zapnout.
Bez napajeciho adapteru nelze pouzit 100% vykon, k tomu je nutny napajeci adapter i akumulator soucasne.
Notebook je z roku 2020, vubec by me neprekvapilo, kdyby byla...
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)