Založení webu (bezplatně) Vyřešeno
Založení webu (bezplatně)
jak mam založit neakou bezplatnou webovou stránku???
Naposledy upravil(a) Ltb dne 10 srp 2011 09:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: založení webu
No, záleží na tom co chceš za stránku. Doménu si můžeš sehnat třeba na stránkách endora.cz nebo třeba webzdarma.cz. Dostaneš tam i ftp přístup a databázi. Tam si pak můžeš nahrát obsah svých stránek a máš to. Ale většinou jsou stránky na těchto serverech pomalé a navíc tam vkládají vlastní reklamu (reklamní lišta)
ja cchi nekj svuj web kde nebudou zadny reklami jen veci ktery tam dam
V tom případě je nejlepší placený hosting s nějakou doménou (cz,eu atd...).Nebo tedy aspoň o žádném free hostignu,který by nezobrazoval reklamy nevím 
edit: Pokud chceš nějakou tu stránku,je nutné znát alespoň HTML pro nějaké obyčejné tvoření,ideálně pak PHP a další jazyky.

edit: Pokud chceš nějakou tu stránku,je nutné znát alespoň HTML pro nějaké obyčejné tvoření,ideálně pak PHP a další jazyky.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud chceš velmi jednoduchý přístup bez znalosti programovacího jazyka,tak zkus na stránkách Webnode .Vybereš si z přednastavených šablon a jen vypisuješ texty a vkládáš obrázky.Pokud bys to chtěl bez reklam,tak i tato možnost tam je v nabídce.Ale to už se asi něco platí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
ahoj
taky jsem ted začal s webovou tvorbou (asi před týdnem).
Pokud se chceš trochu seznámit s problematikou, potom na této stránce http://www.vyzkousej.net/ máš možnost si vyzkoušet jak to všechno funguje. Zaregistruješ se, příjdou ti na mejl heslo se jménem a můžeš začít dělat pokusy. Platnost té stránky,co si vytvoříš, je týden. Ale na pokusy to je OK. A navíc tam nejsou žádné reklamy, takže tě neruší žádné proužky a víš tedy přesně co je co.
A taky tam mají fajnou online podporu. Ochotně mi vysvětlil ten týpek, co mám kde udělat, abych to vůbec nahodil. Ale už to fičí a pronikám do těch tajů...
taky jsem ted začal s webovou tvorbou (asi před týdnem).
Pokud se chceš trochu seznámit s problematikou, potom na této stránce http://www.vyzkousej.net/ máš možnost si vyzkoušet jak to všechno funguje. Zaregistruješ se, příjdou ti na mejl heslo se jménem a můžeš začít dělat pokusy. Platnost té stránky,co si vytvoříš, je týden. Ale na pokusy to je OK. A navíc tam nejsou žádné reklamy, takže tě neruší žádné proužky a víš tedy přesně co je co.
A taky tam mají fajnou online podporu. Ochotně mi vysvětlil ten týpek, co mám kde udělat, abych to vůbec nahodil. Ale už to fičí a pronikám do těch tajů...
-
- Pohlaví:
Ahoj klacku, dobročinnosti s meze nekladou - nicméně v souladu s pravidly si založ vlastní vlákno.
Před webem bych zkusil blog.
Před webem bych zkusil blog.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem s blogem nikdy nezačínal.. Podle mě tě to do tajů silných tagů a scriptů nezatáhne. Ani se k nim nedostaneš
Blue Spirit
Nerozumím tvé poznámce. Snažím se povzbudit tazatele dle svého nejlepšího úmyslu. Své vlákno mám založeno, ptám se na jinou věc...
Ale jestli jsem někde porušil pravidla, potom se omlouvám...
Nerozumím tvé poznámce. Snažím se povzbudit tazatele dle svého nejlepšího úmyslu. Své vlákno mám založeno, ptám se na jinou věc...
Ale jestli jsem někde porušil pravidla, potom se omlouvám...
Re: založení webu Vyřešeno
Ahoj,
tobě, podle položení otázky, bych doporučil se podívat nejprve na http://www.webnode.cz, nebo http://www.estranky.cz, což jsou primitivní nástroje (ZDARMA), na kterých nepotřebuješ znát žádný jazyk a, kde ti pomohou nápovědy a infa přímo na webu. Později bych se naučil jazyk HTML, CSS, PHP, co si vybereš, který tě naučí napsat si vlastní stránky. Je spoustu editorů i návodů.
tobě, podle položení otázky, bych doporučil se podívat nejprve na http://www.webnode.cz, nebo http://www.estranky.cz, což jsou primitivní nástroje (ZDARMA), na kterých nepotřebuješ znát žádný jazyk a, kde ti pomohou nápovědy a infa přímo na webu. Později bych se naučil jazyk HTML, CSS, PHP, co si vybereš, který tě naučí napsat si vlastní stránky. Je spoustu editorů i návodů.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Postřehl jsi datum u příspěvku nad Tebou? 
//Ltb: pravda, nějaký starý a zřejmě "mrtvý" topic, dávám LOCK

//Ltb: pravda, nějaký starý a zřejmě "mrtvý" topic, dávám LOCK
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 6037
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 10:15