Zdravim,
chcel by som si zaobstarat freeware firewall do mojho ntb. Pouzivam Aviru antivir. Hladal som v starsich prispevkoch, ci nieco podobne nenajdem. Nasiel som, ZoneAlarm free je s Avirou v priatelstve. Lenze na internete som cital o firewalloch (comodo, zonealarm,outpost) a docital som sa, ze ZoneAlarm je slabsi a nie moc dobre funguje vo Win 7. chcel by som vas poziadat o dobru alternativu.
Vdaka
//přejmenováno, protože název "Firewall na Win 7" patří do kategorie těch méně povedených. A přitom stačilo doplnit jediné slovo
//mmm
Potraďte firewall na Win 7*
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Potraďte firewall na Win 7*
Zone Alarm je spolehlivý, ale na W7 jsem nikdy firewall neměl, protože tam je už na slušné úrovni oproti XP a není třeba měnit. Má filtraci odchozích a příchozích spojení a funguje poměrně spolehlivě
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no hadam bude stacit teda. Staci teda ochrana na Win 7 aj ked mam napriklad keyloggera, aby neodosielal screeshoty, informacie niekomu. k tomu netreba firewall? je to bezpecne aj pri takychto veciach?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Firewall ve win7 je dostačující.
Myslíš spíš antikeyloggera ne?
Myslíš spíš antikeyloggera ne?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Pohlaví:
Já teda používám na Win7 Comodo firewall s proaktivní ochranou (to nevím co je) v kombinaci s Avirou (na jednom PC) a na druhé s Avastem a obojí jede v klidu a cítím se opravdu bezpečně (i na základě poměrně častých scanů Emsisoft emergency kitem, kterej mi detekuje v podstatě stejně dobře jako Avira).
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”