XP mod Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

vorli
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

XP mod  Vyřešeno

Příspěvekod vorli » 23 led 2011 19:17

ahoj, chtěl sem ze zeptat jestli je na Windows 7 Home Premium nějaký XP mod, nebo aspoň neco takovýho včem bych rozchodil neco staršího. Moc díky za odpověď.

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: XP mod

Příspěvekod Žbeky » 23 led 2011 19:30

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

vorli
nováček
Stav:

Příspěvekod vorli » 23 led 2011 19:38

no ta adresa co si mi poslal, ta mi je kničemu, tam to jde jen na Professional, Enterprise, nebo Ultimate, ja potřebuju na Home Premium

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 23 led 2011 19:55

To je divný mě to ukazuje všechny Windows 7 - strarter - home premium atd... - chce se to jen podívat.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

vorli
nováček
Stav:

Příspěvekod vorli » 23 led 2011 20:01

tak tam jak si vybíráš ten systém, zkus tak dát win 7 home premium 64-bit, mě to pak hodí chybu že musim mít buď Professional, Enterprise, nebo Ultimat

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 23 led 2011 20:04

Image 2.jpg

V popise dole vidíš, že mám Home Premium. Zatiaľ som to nepoužil, ale všetky programy čo som používal v XP idú aj vo W7.
Home Premuim nemá priamo XP mód, to majú len vyššie verzie. Má iba tú možnosť čo je na obrázku.

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 23 led 2011 20:06

A podporuje to vůbec ten Home Premium? Já si myslím, že ne... To podporuje až Profesional - takže smůla...

Základní přehled verzí windows 7 a jejich starších verzí

Windows 7 Starter: stejně jako Vista Starter, okleštěná verze Windows určená jen pro rozvojové trhy. Jako její předchůdce Vista starter ani ona uživateli nedovoluje spustit víc jak tři aplikace naráz.
Podle dostupných informací bude nasazena na netbooky.

Windows 7 Home Basic: na rozdíl od Windows Vista ― nebude edice Basic určena pro trhy Severní Amerika, Evropská unie, Japonsko, Austrálie .

Windows 7 Home Premium: jedna z hlavních edicí . Zaměřena bude na domácí uživatele, nabídne jim Aero a řadu multimediálních funkcí.

Windows 7 Professional: a jsme u druhé edice, na kterou Microsoft zaměří svou propagaci. Varianta Professional bude určena hlavně pro firemní klientelu, nabídne rozšiřující funkce ohledně sítí a dalších podnikových prvků a přitom zachová multimediální funkce z Home Premium. Jestliže bychom Home Premium měli připodobnit k edici Windows XP Home (resp. Media Center), pak Windows 7 Professional budou něco jako Windows XP Professional (nebo vlastně Windows Vista Business, ale Vista Business neměla v sobě všechny funkce a rysy Vista Home Premium).

Windows 7 Enterprise: jak už název napovídá, tato edice bude určena jen pro korporativní sféru. Nebude volně k dostání, ale bude vázaná dlouholetými licenčními smlouvami (Software Assurance) pro velké firmy.

Windows 7 Ultimate: Kompletní verze Windows 7 bude dostupná všem zájemcům a bude se šířit i prostřednictvím OEM kanálu.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

vorli
nováček
Stav:

Příspěvekod vorli » 23 led 2011 20:12

tohle jsem četl taky, proto tam byla ještě otázka jestli je něco podobného

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 23 led 2011 20:13

Veď píšem, že Home Premium čo mám v PC, nemá XP mód, má riešenie kompatibility so staršími programami, treba vyskúšať a ak nie, nájsť si obdobný program čo podporuje aj W7, to by mal byť najmenší problém.

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 23 led 2011 20:14

Asi ne a já ho taky nemám a když si chci zahrát starší hry tak si dám vlastnosti a dám kompatibilitu a dám windows xp sp3 a vše zatím fakčí :)

vorli
nováček
Stav:

Příspěvekod vorli » 23 led 2011 20:16

brano píše:
Příloha Image 2.jpg je dlouhodobě nedostupná.

V popise dole vidíš, že mám Home Premium. Zatiaľ som to nepoužil, ale všetky programy čo som používal v XP idú aj vo W7.
Home Premuim nemá priamo XP mód, to majú len vyššie verzie. Má iba tú možnosť čo je na obrázku.

tak sem to zkusil a hodilo mi to tohle
Přílohy
Bez názvu.png

brano
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod brano » 23 led 2011 20:24

Pravým tlačidlom myši priamo na exe. súbor čo chceš spustiť a v ponuke je možnosť riešiť problémy s kompatibilitou, kliknúť a tam budú potom dve ponuky Skúsiť odporúčané nastavenie a Riešiť problémy. No a ak nezaberie ani jedna, tak stiahnuť niečo iné podobné ale čo podporuje aj W7, ak samozrejme nejde o hru, ktorá ti šla v XP a teraz nejde vo W7.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”