Mam AMD Sempron 3400+ 1.8GB. Dalo by sa to zvysit pretaktovanim? AK ano ako na to ?
Dik za radu ...
Pretaktovanie procesora
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pretaktovanie procesora
Navýšit to jde vždy. Napřed si ale přečti nějaké návody. Jsou jich na netu tuny, takže je zbytečné psát další... Rovněž si napřed změř teploty.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Já mám semprona 3000+ 1,6GHz zvedl jsem ho na 1,76GHz a PC mi zamrznul když jsem kliknul na složku,ve které byl program OCCT, tím jsem s přetaktováním semprona zkončil. Jestli udeš mít nějake pozitivní výsledky asi to zkusím ještě jednuc. 

Procesor: Athlon II X3 450 3,2GHz Paměť: 3 GB Grafika: Sapphire HD 5770 Vapor-X
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
HDD: Spinpoint F3 + Barracuda 7200.14 Základní deska: Gigabyte GA-M68M-S2P
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trošku mimo. Semprona 1,6ghz jsem dnes zatížil programem OCCT na deset minut (nebylo více času) a byl jsem překvapen. Pc je hned vedle topení, teploty do 45°C a PC naprosto bezhlučný, tedy rozumějte, hluk se nezvedl. Tak bych si to představoval i u dnešních PC bez investic do chladiče za 2litry 

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Zpět na “Taktování a další úpravy PC”