Affiliate weby-funguje to?
Affiliate weby-funguje to?
Zdravím,mám dotaz ohledně těchto typů webů,konrétně tento http://www.glob.....iate.cz/ .Je to tak jak uvádějí že po zaregistrování a zaplacení poplatku vydělávat?Nebo je to podvod.Díky předem moc.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Affiliate weby-funguje to?
Odpovědi se patrně nedočkáš. Výdělek po internetu, prostřednictvím reklamy a různých klikaček na tomto fóru nepodporujeme. Odkaz na tebou uvedený web jsem namršil.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řeknu ti to takhle. Jednu dobu jsem v tom frčel, ale je to naprosto k hov**. Je to na principu pyramidy. Čím více lidí pod sebou máš, tím více vyděláš, ale problém je v tom, že i ti lidé pod tebou musí být do toho zapálení a těžce makat jinak se to nevyplatí a jen proděláš.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
No ptal sem se jenom zda s tím někdo má zkušenosti a zda to funguje,to snad reklama neni?Za ten odkaz se omlouvám
.
Memphisto: Díky za info.

Memphisto: Díky za info.