Po vycisteni PC nejede obraz+mys+klaves(celkove rozpojeni)
Po vycisteni PC nejede obraz+mys+klaves(celkove rozpojeni)
Cau,dnes jsem si vycistil PC,cely jsem ho vzal vysavacem stlacenym vzduchem a otrel co bylo potreba,vse jsem rozpojim a znovu si udelal kabelaz atd,kdyz jsem vse zas zapojil tak mi nejde mys,klavesnice a pres HDMI ani DVI mi nejde do televize obraz,vse je samozrejme dobre zapojene nejsem noob,nevite co stim prosim?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po vycisteni PC nejede obraz+mys+klaves(celkove rozpojen
Pokud jsi si bezpečně jistý, že je vše připojeno správně, tak je jediné vysvětlení, že jsi něco odpravil při čistění. Pro jistotu se podívej zda je u baterky na základní desce jumper. Jeho správnou polohu najdeš v manuálu k základní desce. Doporučuji si vzít manuál a znovu v klidu překontrolovat veškerá připojení kabeláže a zda dobře sedí GK ve slotu ap. Točí se ventilátory na chladičích, ozve se při spuštění pípnutí, nebo pípání, bliká dioda disku?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš luxovat.
Nejlepší způsob je si na to pořídit kompresor, takto to dělám se všemi pc i serverem a také s notebooky.
Každopádně k řešení tématu, svítí ti na klávesnici něco při zapnutí ? Např. probliknou všechny tři ledky ?
Myš svítí ?
Větráky se točí ?
Chladič je teplý ?
Blikají signalizační ledky HDD na skříni ?

Nejlepší způsob je si na to pořídit kompresor, takto to dělám se všemi pc i serverem a také s notebooky.
Každopádně k řešení tématu, svítí ti na klávesnici něco při zapnutí ? Např. probliknou všechny tři ledky ?
Myš svítí ?
Větráky se točí ?
Chladič je teplý ?
Blikají signalizační ledky HDD na skříni ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No jsem si jisty,stim jupmerem jsem nic nedelal,vsechny ventilatory se normalne toci,ani vic ani min,speakra tam nemam takze nepipne,a kontrolka HDD normalne taky blika ze pracuje,akorat je poznat ze uz nabehly widle kdyz uz to prestane uplne pracovat,a kdyz si zapnu tv chvili je cerny obraz a pak to pise no signal,na DVI taky
Edit:klavesnice obsolutne nereaguje neblikne nic,jen mys blikne kdyz prepojim ale pak zase konec
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2011 21:17) ---
ted jsem se koukal,a u baterky jumper neni,nevim ani jesli tam byl,mam tu beterkou hned pod grafikou,ale stejne si myslim ze neni sance aby to nak odpadlo ci co
deska to je Gigabite XTA790-UD4
Uz to bezi,vyndal jsem a zandal baterku z desky
Edit:klavesnice obsolutne nereaguje neblikne nic,jen mys blikne kdyz prepojim ale pak zase konec
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Led 2011 21:17) ---
ted jsem se koukal,a u baterky jumper neni,nevim ani jesli tam byl,mam tu beterkou hned pod grafikou,ale stejne si myslim ze neni sance aby to nak odpadlo ci co

Uz to bezi,vyndal jsem a zandal baterku z desky

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8358
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek